29 / 03 / 2024

Cem Demirci kimdir?

Cem Demirci kimdir?

Ankara’daki Gayrimenkul projelerinde Pazarlama ve Satış danışmanlığı hizmeti veren Cef Danışmanlık'ta iş ortağı - danışman olarak görev yapan Cem Demirci, gayrimenkul sektörü birçok ödül sahibi.



Cem Demirci, 1979  Ankara  doğumlu Özel Yükseliş Koleji'nin ardından Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri Bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 


Hacettepe finansal araştırmalar merkezinde işletme eğitimi aldı. Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde Taşınmaz Geliştirme Bölümünde yüksek lisans çalışması halen devam etmektedir. Yurt içi ve yurt dışında pek çok eğitim programına katılmıştır. Cef 'in iş ve arsa geliştirme, bitirilen projelerin ikinci el satılık ve kiralık portföylerine verilecek hizmetler konularında iş ortağı ve danışmanıdır.


Gayrimenkul sektörü kariyerinde birçok ödül sahibidir. 


Kendisini ifade edecek iş yaşantısı dışındaki rolleri: Düzenli spor yapan ve  uzun yıllardır squash eğitmenliği de yapan Demirci, fitness , tenis, koşu, bisiklete binmek gibi aktivetelere ilgi duymaktadır.Bunların dışındaki en büyük zevklerinden biri keşif amaçlı yurtdışı seyahatleridir.

Kişisel Referanslar: M İnşaat Dekorasyon ,Ivy Restoran -Halkla İlişkiler işletme, Demor Tekstil-Mağaza İşletmeciliği, Century 21 Angora Broker Owner, Keller Willams Ankara Çayyolu Bölge Temsilciliği Broker Owner


Cef Danışmanlık


Yaklaşık 20 yıllık kesintisiz bir deneyimle Ankara’daki Gayrimenkul projelerinde Pazarlama ve Satış yöneticiliği yapan Evren Acar ve Filiz Kemahlı tarafından 2013 yılında kurulan Cef Daışmanlık, Ankara'da toplu konut ve ticaret projelerine, özellikle butik ve özel projelere Pazarlama, Satış ve Eğitim konularında uzman ekipleri ile Danışmanlık hizmeti sunuyor.





Geri Dön