16 / 04 / 2024

Cem Boyner kimdir?

Cem Boyner kimdir?

Boyner mağazalar zinciri sahibi, Yeni Demokrasi Hareketi Genel Başkanı ve kurucusu, dalgıç ve amatör sualtı fotoğrafçısı Cem Boyner kimdir? İşte Boyner mağazalar zinciri sahibini Cem Boyner...



Cem Boyner kimdir?

Cem Boyner 3 Eylül 1955, İstanbul doğumlu. Boyner mağazalar zinciri sahibi, Yeni Demokrasi Hareketi Genel Başkanı ve kurucusu, dalgıç ve amatör sualtı fotoğrafçısıdır. 


Boyner; Altınyıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı, TÜSİAD başkan yardımcılığı ve aynı kurumun başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.


Orta öğrenimini Robert Kolej’de, yüksek öğrenimini Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamlamıştır.

Altınyıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Boyner, TÜSİAD başkan yardımcılığı ve başkanlığı da yapmıştır. 


İngilizce ve Almanca bilen Boyner'in, ilk evliliğinden üç, ikinci evliliğinden bir çocuğu bulunmaktadır. 


1995 yılında genel seçimlere katılan liberal eğilimli Yeni Demokrasi Hareketi Genel Başkanlığı görevinde de bulunan Boyner, seçimin ardından etkin siyaseti bırakmıştır.


Fer Yapı ile hayata geçiren Boyner Holding Başkanı Cem Boyner, sektörün zorluklarından bahsederek, gayrimenkul sektörünü maratona, perakende sektörünü ise 100 metre koşusuna benzetti. 


Fer Yapı-Boyner Holding ortaklığında Bahçelievler-Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen İstwest projesinde teslimler başladı. Ticari alanların kiralanıp, hizmete açılmaya başlandığı projenin tüm detayları yıl sonunda bitecek. 




Cem Boyner:Gayrimenkul sektörü maraton, perakende sektörü 100 metre koşusu!
Boyner Holding inşaat sektöründe yoluna devam ediyor!



Geri Dön