29 / 03 / 2024

Cem Çelik kimdir?

Cem Çelik kimdir?

Elityapı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik kimdir? Cem Çelik Elit İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’ni ortağı Mert Yıldızhan ile birlikte ne zaman kurdu? İşte sorularınızın yanıtı...



Cem Çelik kimdir?

Cem Çelik, ODTÜ İnşaat mühendisliği bölümü mezunudur. Tüm Türkiye’de ve özellikle Ankara’da ürettiği kaliteli projelerle adını duyuran Cem Çelik, Elityapı Yönetim Kurulu Başkanıdır.


Cem Çelik, 23 Şubat 1988 tarihinde Elit İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’ni ortağı Mert Yıldızhan ile birlikte kurmuştur. 


Bölgedeki iddialı projelerden Elit Royal Residence’ı inşa eden Elit Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, Ankara’nın örnek kentleşme alanı olmaya aday gösterilen İncek Bulvarı’nın Başkent’teki en iyi yatırım bölgelerinden biri olduğunu kaydetti.


Cem Çelik, İncek Bulvarı’nın hem ticari hem de konut anlamında gelişim gösterdiğini belirterek, şunları söyledi: “Ankara’nın yeni gözdesi olan İncek Bulvarı, konfor açısından oldukça iyi bir tablo çiziyor. Bulvarın, şehir merkezlerine yakınlığı, havasının temizliği, park sorunun olmaması ve Hacettepe orman manzarası olması bölgeye avantaj katıyor. Konforlu konutların bulunması ve şehir stresinden uzak bir yaşam alanı olması Ankaralı’ların ilgisini çekiyor.”


Ankaralıların genelde kültürlerine göre yerleşim yerlerini belirlediklerini ifade eden Çelik, Gaziosmanpaşa, Çayyolu, Ümitköy gibi yerleşim yerlerini tercih edenlerin artık İncek Bulvarı’na doğru kaydığını bildirdi.


Çelik, bulvardaki yapılanmanın tamamlanmasının ardından gençlerin de sosyal alanlarda kendilerini geliştirebilecek bir yaşam alanı bularak keyifle vakit geçirebileceklerinin altını çizdi.



Elit Royal Residence Mayıs'ta teslim edilecek!






Geri Dön