25 / 04 / 2024

Cem Yılmaz Bitez'deki araziyi 600 bin TL'ye 5 yıllığına kiralayacak!

Cem Yılmaz Bitez'deki araziyi 600 bin TL'ye 5 yıllığına kiralayacak!

Cem Yılmaz'ın uzatmalı Bodrum tatilinin şifresi çözüldü. Yeni film projesine plato arayan yıldız, Bitez'deki 7 dönüm arazi için 600 bin TL'yi gözden çıkardı...



CMYLMZ işbaşında. Eşi Ahu Yağtu ve oğlu Kemal'le birlikte mavi yolculuğa çıkan Cem Yılmaz'ın teknesi, Bodrum'da demir attı. Yaklaşık 10 gündür bölgeden ayrılmayan ünlü komedyenin, Bodrum aşkının sebebi anlaşıldı. 


Yılmaz, bir süredir üzerinde çalıştığı yeni film projesi için plato kurmaya karar verdi. En uygun yer için Bodrum'un 'gediklisi' olan Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çiftinden fikir alan Yılmaz, Bitez bölgesinde arazi ve gayrimenkul araştırması yapmaya başladı. 


Hacı Ahmetler mevkiinde 7 dönümlük bir araziyi gözüne kestiren stand-up'çı, 5 yıllık kiralama için 600 bin liralık bütçe ayırdı. Birkaç alternatif daha gördükten sonra karar verecek olan Yılmaz'ın filmde, Mehmet Aslantuğ'u da oynatacağı konuşuluyor. 


Cem Yılmaz daha önce de 'A.R.O.G', 'G.O.R.A' ve 'Yahşi Batı' filmleri için plato kurmuştu. 2 milyon 300 bin izleyiciyi salonlara çeken Yahşi Batı'da ise Kemerburgaz'da yaklaşık 500 bin TL'lik maliyetle 'tam tekmil' western kasabası inşa edilmişti. 


Samet Aday/Akşam Gazetesi


Geri Dön