23 / 04 / 2024

Cemal Gökçe kimdir?

Cemal Gökçe kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Cemal Gökçe kimdir? Cemal Gökçe, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cemal Gökçe, ne zamandan beri İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Başkanıdır?



Cemal Gökçe kimdir?

Cemal Gökçe, Ağrı`da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ağrı` da tamamladı. Liseden sonra öğretmen okulunu bitirdi. Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi`nden inşaat mühendisi olarak mezun oldu. İlk, orta ve liselerde öğretmenlik yaptı. 


9. Milli Eğitim Şurası çalışmalarına şura üyesi olarak katıldı. İstanbul Bayındırlık Müdürlüğü`nde kontrol mühendisi ve grup baş mühendisi olarak çalıştı. 1981 yılından bu yana serbest olarak çalışmakta olan Gökçe, kamu ve özel kurumlarda çalışan mühendislerin sorunları; şantiye şefliği ve şantiye sorunları, keşif, hakediş ve kesin hesap düzenlenmesi, inşaat maliyetleri ve benzeri konularda çeşitli çalışmalarda bulundu. 


Meslekle ilgili olarak düzenlenen seminer ve kurslarda eğitmen olarak görev yapmakta olup, ayrıca Türkiye Deprem Vakfı`nın yönetim kurulu üyeliği görevini de sürdürmektedir. 


Bayındırlık Bakanlığı tarafından düzenlenen Deprem Şurası" ve "Kentleşme Şurası" çalışmalarına İnşaat Mühendisleri Odası adına katılmıştır. 


Evli ve bir kız çocuk babasıdır.






Geri Dön