26 / 04 / 2024

Cemil Bayram kimdir?

Cemil Bayram kimdir?

Gümüşhane Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cemil Bayram kimdir? Cemil Bayram, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cemil Bayram, ne zamandan beri, Gümüşhane Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?



Cemil Bayram kimdir?

Cemil Bayram, 1974 yılında Trabzon’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Trabzon Merkez Uğurlu ilköğretim okulunda, lise öğrenimini ise Trabzon Teknik Lisesi Bilgisayar Bölümünde tamamladı. 1999 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu.

              

2001-2002 yılları arasında askerlik görevini tamamladıktan sonra 2004 yılında Gümüşhane Çevre Koruma Vakfında sözleşmeli mimar olarak göreve başladı. 2007 yılına kadar Gümüşhane Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde aynı göreve devam etti.

             

2007 yılında Erzurum Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü’ne mimar olarak atandı.  Aynı yıl içerisinde Gümüşhane Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü emrine ataması gerçekleşti. Kurum içerisinde Yapım ve Proje Şube Müdürlüğü ile Yapı Malzemeleri ve Yapı Denetimi Şubelerinde görev yaptı.

              

Evli ve 1 çocuk babası Cemil BAYRAM, Aralık 2012 tarihi itibariyle Gümüşhane Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne vekalet etmektedir.





Geri Dön