28 / 03 / 2024

Çengelköy Park'da Dubleks konaklar Cityscape'te satışa sunuluyor!

Çengelköy Park'da Dubleks konaklar Cityscape'te satışa sunuluyor!

Rezidans, Villa, Çarşı ve Dubleks Konaklardan oluşan, bugüne kadar İstanbul boğazı manzaralı inşa edilen en kapsamlı proje olma özelliği taşıyan Çengelköy Park evlerinde Dubleks konaklar 845.000 dolardan başlıyor.



İstanbul'un en özellikli semtlerinden olan Çengelköy'de 65 dönüm arazi içerisinde bambaşka bir yaşam şekli sunmaya hazırlanan Çengelköy Park evlerinde 15 ay sonra teslimler yapılması planlanıyor.


Yoğun peyzaj dokusu, göletleri, Boğaziçi manzarası, sosyal olanakları, ulaşım akslarına yakınlığı ve 5 farklı konak mimarisi ile dikkat çeken projede ilk olarak sene başında 73 adet Rezidans ve 27 adet Villa görücüye sunulmuştu. Şimdi ise 116 adet dubleks konak satışa Dubai- Cityscape fuarında sunuluyor. 


Konaklarda bahçe dubleksler 228 m2 4+1, çatı dubleksler ise 218m2  3+1 olarak tasarlandı. Projedeki eğimden dolayı her dubleksin bahçe kullanımı bulunuyor. En büyük bahçe kullanımı 158 m2 ve en küçük bahçe kullanımı 39 m2 olarak şehrin içerisinde yeşile olan özlemimizi gideren Çengelköy Park evlerinde sosyal olanaklarda da çeşitli imkanlar var. Açık havuz, kapalı havuz, fitness center, çocuk oyun odası, sauna ve hamam gibi bir çok ayrıcalık Çengelköy Park evlerinde mevcut.


Bu müstesna projeyi hayata geçiren konsorsiyumda Selimoğlu Group ve Demirland firması var. Selimoğlu Group yönetim kurulu üyesi Hızır Selimoğlu, konaklara yoğun ilgi olduğunu ve yıl sonuna kadar konakların satılacağını düşündüğünü söyledi. 


Demirland firmasının ortaklarından İlhami Demir ise villalara özellikle yurtdışından yoğun ilgi olduğunu ve Çengelköy Park evlerinin boğazda eşi benzeri olmayan bir proje olmasının bu talepte etkili olduğunu söyledi.


Projenin danışmanlığını yapan Kronos Development, kurucu ortağı Samim Hatipoğlu ise projenin kendilerine çok heyecan verdiğini, boğazdaki dünün tadı, zevki ve mimarisi ile bir mahallenin günün imkanları ile hayata geçtiğini ekledi. Mütekabiliyet yasasından sonra hep Arapların şehrin çeperindeki projelerdeki alımlarının gündemde olduğunu, halbuki İstanbul Boğaz’ında tüm dünyanın gözü var, Araplara ek olarak, projede ev sahibi olan Rus, Fransız ve Alman müşterileri olduğunu söyledi.




Geri Dön