26 / 04 / 2024

Çengelköy'de MESA'nın tüm ayrıntıları!

Çengelköy'de MESA'nın tüm ayrıntıları!

Çengelköy'de MESA, bin 300 metrekarelik sosyal merkezinde; kapalı ve açık yüzme havuzu, fitness, sauna, squash ve çok amaçlı salonu ile yaşamın hızını kesecek aktivitelerinize oldukça yer ayırıyor



Bunların dışında, 82 bin metrekarelik yeşil alanda, peyzaj projesine uygun olarak tenis kortu, voleybol sahası ve basketbol potası, çeşitli çocuk oyun alanları, yürüme yolları, dinlenme alanları gibi dış mekan düzenlemeleri de Çengelköy'de MESA sakinlerine temiz ve derin bir nefes aldırıyor.

Çengelköy'de MESA İstanbul'un güzelliklerini sakladığı Çengelköy'de, İstanbul'dan vazgeçmek istemeyenlere, şimdiki zamanda geçmiş zamanların güzelliklerini yaşatıyor.. İstanbul'un merkezinde yüzde 80'i yeşile ayrılan 101 bin metrekarelik özel bir alanda yer alan Çengelköy'de MESA, Çengelköy'ün sıcaklığını yansıtan üçer katlı 46 adet bloktan oluşuyor. Farklı tipteki bloklarda, 1 oda, 2 oda, 4 oda, 5 oda ve 6 oda bir salon seçenekleri ile, brüt alanları 72 metrekare ile 285 metrekare arasmda değişen 298 adet daire bulunuyor.

EŞSİZ BOĞAZ MANZARASI

Daireler, MESA'nın standart inşaat kalitesi ve sade çizgisinde, günlük yaşam için gereken konforu sağlamak üzere tasarlanmış mutfak ve banyo dizaynı ve ankastre beyaz eşyalar, ahşap lamine parkeler, 1. sınıf seramik, vitrifye ve armatürler, klima ve panjur alt yapıları da bulunmak üzere, tamamı bitmiş olarak teslim ediliyor. Binaların az katlı olması sebebiyle, bahçe kullanımı olmayan üst katlar da yeşilden kopmamış oluyor. Arazinin üst kotlarında kalan bloklarımızda, özellikle çatı duplekslerimizde deniz manzarası var. Çatı dublekslerinin geniş teraslarının deniz manzarası ile bütünleştiği bu daireler, Çengelköy'ün özenilen havasını yansıtıyor.

AÇİK ALANDA ARAÇ YOK

Çengelköy'de MESA'da araç trafiğinin tamamı, arsa çevresindeki tali yollardan giriş çıkış alınarak yer altında çözülüyor. Yer üstünde ise, blokların çevresi boyunca uzanan yaya yolları sadece acil durumlarda araç trafiğine açılıyor. Bodrum katta tüm blokları birbirine bağlayan kapalı otopark yer alıyor ve buradan blokların merdiven kovalarına ve asansörle dairenin bulunduğu kata direkt ulaşım sağlanıyor. Binalarm bodrum katlarında otopark ve depo alanı olarak ayrılan galeriler soğuk, yağmur gibi sebeplerle gerektiğinde sitenin tamamının kapalı alandan dolaşılmasına da yardımcı oluyor. Otoparkların yer altına taşınması, dolayısıyla açık alanda araç trafiğine yer verilmeyerek, yürüyüş parkurları, çocuk oyun ve dinlenme alanları ve bitkilendirmeye bırakılmasıyla daha konforlu ve kaliteli bir dış mekân yaratılıyor.

Kapalı otoparkta daire büyüklüklerine göre, ev sahiplerine birer, ikişer ve üçer otoluk garaj eklenti olarak veriliyor. Ayrıca, bodrum katlarda, her daireye eklenti olarak verilen birer adet depo yer alıyor.

Projenin teknik özellikleri

Mimari proje ile uyumlu cephe kaplaması.
Mimari proje ile uyumlu dış cephe, alüminyum doğrama, ısı cam sistemi.
Blok bazında doğal gaz yakıtlı merkezi ısıtma sistemi.
Klima sistemi, merkezi jeneratör ve güvenlik kontrollü dört giriş.
Dairelerin ısı ve su tüketimini ölçümlemek için kalorimetre ve soğuk su sayacı.
Bina giriş kapılarında görüntülü haberleşme sistemi.
Kat koridorlarında yangın ihbar ve müdahale sistemi.

Dairelerin özellikleri

Daire giriş kapısı ahşap kaplama.
Oda kapıları ahşap kaplamalı pres kapı.
Salonlar lamine parke.
Mutfaklar seramik.
Proje için özel tasarlanmış mutfak mobilyaları.
Franke marka ocak, fırın, mikrodalga, davlumbaz, bulaşık makinesi, buzdolabı.
Antre ve koridorlar seramik.
Yatak odaları lamine parke.
Projesine göre vestiyer dolapları.
Banyo ve tuvalet duvarları seramik ve duvar kâğıdı.
Proje için özel tasarlanmış banyo mobilyaları.
Serel marka vitrifiyeler.
Artema marka armatürler.
Balkonlar seramik.
Çatı terası seramik.
Bahçe terası kompose deck.
Güvenlik görevlileri ile irtibatlı interkom.
Mutfakta duman dedektörü.
Her dairede, mimari projesi ile uyumlu TV, telefon, ADSL alt yapısı.

Hürriyet Seri İlanlar

0216 460 29 67 / 68

www.mesacengelkoyde.com


Geri Dön