20 / 04 / 2024

Cengiz Ergün, Hafsa Sultan Mahallesi imarı için nabız yokladı!

Cengiz Ergün, Hafsa Sultan Mahallesi imarı için nabız yokladı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre ilçesindeki Hafsa Sultan Mahallesinde vatandaşlan dinleyerek gelen taleplere göre program yapılacağı müjdesini verdi.



Kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Ergün, Halit Görgülü Lisesi ve caminin arka kısmında kalan iki adada hayata geçirmek istedikleri konut projesi hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Ergün, "Burada 179 parsel içerisinde, 280'e yakın konut sayısı var. Halkımızın ne istediğine dair 15 günlük süreçte kendileriyle toplantı yapılacak. Parsel sahipleriyle birlikte oturup görüşeceğiz. Bulunduğunuz konumda kiracı var mı? Yok mu? Düşünceleriniz, talepleriniz, istekleriniz necin- bunlarla ilgili bilgiye ihtiyacımız var. Herkes kendi parselleriyle ilgili beklentilerini oturup konuşacağız. Bunun akabinde 15 günlük çalışmamn altlından sizlerle genel bir toplantı yapacağız. 

Bu noktada genel sunumları yapacağız. Verebileceğimiz daire sayısı daire metrekaresini kadar sizlere sunacağız" dedi. 

Odalara sunum Proje hayata geçmeden önce Yunus Emre Belediyesi, imar komisyonunda bulunan üyeler, mühendis odaları ve teknik ekiplerle de toplantılar yapacağız. Bu toplantıların ardından sizlere genel bir sunum yapacağız. Ancak sizlerin ne istediğini, bizim bilmemiz lazım. Taleplerinizi almamız lazım. Bu iki adada yapılacak olan çalışma bu bölgenin tümüne örnek teşkil edecek. Mutabakat sağlanma gönüllük rızasıyla ön protokol yapacağız" dedi.


Yeni Asır 


Geri Dön