26 / 04 / 2024

Manisa Ulupark Katlı Otopark projesi için itiraz süreci açık!

Manisa Ulupark Katlı Otopark projesi için itiraz süreci açık!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısında Ulupark Katlı Otopark projesi masaya yatırıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ulupark Katlı Otopark projesi için itiraz sürecinin açık olduğunu belirtti.




Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında yapıldı. Toplantıyı CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer de takip etti. Mecliste, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından restorasyonu gerçekleştirilen merkez Şehzadeler ilçesindeki Yarhasanlar Şubesi, MASKİ Genel Müdürlüğüne 5 yıllığına tahsis edildi. Gündem maddeleri arasında CHP Grubu’nun Akhisar’a spor alanları yapılması önergesi de yer aldı. Önerge üzerine konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün konuyla ilgili olarak, “Akhisar'da Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel ile bir mutabakatımız var. Mevcut kulübün hazırlamış olduğu tesisleri noktasında bir proje bize iletildi. Bununla ilgili Fen İşleri Dairemiz yaklaşık maliyet çalışmalarını yapıyor. Ruhsatı Akhisar Belediyesinden bekliyoruz” diye konuştu.


Mecliste yine CHP Grubu tarafından Ulupark’ta mevcut bulunan otoparkın yerine yapılması planlanan katlı otopark önergesi de gündeme geldi. Başkan Ergün konuyla ilgili olarak, “Geçen ay burada bir sıkıntı yaşadık. Mehmet Bey'in iddiaları vardı. İddiaları noktasında bugün bir sunum hazırlamıştık. Ancak kendisi bugün burada yok. O yüzden gündeme getirmiyoruz. O sunumda kimin yalan söylediği, kimin söylemediği her şey belgeleriyle ortada” dedi



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön