19 / 04 / 2024

Cengiz Ergün imar çalışmaları konusunda vatandaşları bilgilendirdi!

Cengiz Ergün imar çalışmaları konusunda vatandaşları bilgilendirdi!

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yeni Mahalle ile birlikte Hafsa Sultan, Fatih ve Cumhuriyet mahallelerini de kapsayan 4 mahalleye yapılacak olan imar çalışmaları konusundaki anket çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.




Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yeni Mahalle'de imar çalışmaları hakkında bilgi verdi Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, haftalık mahalle ziyaretleri kapsamında Yeni Mahalle'yi ziyaret etti. 

Yeni Mahalle ile birlikte Hafsa Sultan, Fatih ve Cumhuriyet mahallelerini de kapsayan 4 mahalleye yapılacak olan imar çalışmaları konusundaki anket çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi. 


Ergün, burada mahallelilerin imar konusundaki sorularını yanıtladı, önceki dönemlerde mahallede 12 katlı yapılara göz yumulduğunu ve insanların mağdur edildiğini dile getiren Başkan Ergün, "O gün bunlara göz yumanlar, bugün mahallelerde bizzat kapıları çalarak, Meclis üyeleri köşe başlarını tutarak, 'Bu insanların evlerini Belediye yıkacak' şeklinde propaganda yaparak burada siyaset güdüyorlarsa benim söyleyecek başka sözüm yok. Bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. 30 senedir burada yapılamayan imarı, biz 2 senedir mücadele ediyoruz" dedi. 


HaberTürk


Geri Dön