25 / 04 / 2024

Yakup Odabaşı, Dikilitaş Mahallesi'nde vatandaşlara imar müjdesi verdi!

Yakup Odabaşı, Dikilitaş Mahallesi'nde vatandaşlara imar müjdesi verdi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Dikilitaş Mahallesi'ne yaptığı ziyarette imar çalışmaları konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Odabaşı, anlattıkları imar planı çalışmaları sayesinde hiçbir vatandaşın haksızlığa uğratmadıklarını söyledi.



Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ziyaret ettiği Dikilitaş Mahallesi'nde vatandaşlara imar müjdesi verdi. Başkan Odabaşı, imarda parselasyon çalışmaları başlayan mahallede vatandaşları bilgilendirdi. 

Belediye Başkanı Odabaşı, yerinde ve vatandaşın yanına giderek anlattıkları imar planı çalışmaları sayesinde hiçbir vatandaşın haksızlığa uğramadığını söyledi. 

Göreve geldikleri günden bu yana Türkiye'ye örnek olacak şeffaf bir yönetim anlayışını esas aldıklarını ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, "Gölbaşı Belediyesi'nde esas olan vatandaşla birlikte yönetim anlayışıdır. Bugüne kadar birçok mahallemizde yapılan imar çalışmalarını vatandaşımızla birlikte yaptık. Gölbaşı Belediyesi olarak mahalle sakinlerimizin yanına giderek yapılacak imar planı çalışmaları hakkında tek tek bilgi veriyoruz. İmar çalışmalarımızı kapalı kapılar ardında değil, vatandaşımızın gözü önünde şeffaf bir şekilde yapıyoruz. 

Amacımız Gölbaşılı hemşehrilerimizin hakkının kaybolmaması için çalışmaktır. Şimdi de Dikilitaş Mahallemizde binlik imar planı çalışmaları yapılmaya başlandı. Bu nedenle sizlerle bir aradayız."


İstanbul Gazetesi


Geri Dön