28 / 03 / 2024

Gölbaşı Dikilitaş'ta vatandaşlara imar müjdesi!

Gölbaşı Dikilitaş'ta vatandaşlara imar müjdesi!

GÖLBAŞI Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ziyaret ettiği Dikilitaş Mahallesi' nde vatandaşlara imar müjdesi verdi. Başkan Odabaşı, imarda parselasyon çalışmaları başlayan mahallede vatandaşları bilgilendirdi. Şeffaf imar uygulaması başlıyor...



GÖLBAŞI Belediye Başkanı Odabaşı; yerinde ve vatandaşın yanına giderek anlattıkları imar planı çalışmaları sayesinde hiçbir vatandaşın haksızlığa uğramadığını söyledi. 

ŞEFFAF İMAR UYGULAMASI... 

Göreve geldikleri günden bu yana Türkiye'ye örnek olacak şeffaf bir yönetim anlayışını esas aldıklarını ifade Eden Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, şunları söyledi: "Gölbaşı Belediyesi'nde esas olan mizin yanına giderek yapılacak imar vatandaşla birlikte yönetim anlayı- planı çalışmaları hakkında tek tek şıdır. Bugüne kadar birçok mahalle- bilgi veriyoruz. Gölbaşı Belediyesi olarak mahalle sakinleri- gözü önünde şeffaf bir şekilde yapıyoruz. Amacımız Gölbaşılı hemşerilerimizin hakkının kaybolmaması için çalışmaktır. Şimdi de Dikilitaş Mahallemizde binlik imar planı çalışmaları yapılmaya başlandı. Bu nedenle sizlerle bir aradayız." dedi.


Ankara Kırmızı Beyaz Gazetesi


Geri Dön