26 / 04 / 2024

yakup odabaşı

yakup odabaşı

Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, 5 yıllık tecrübeyle yeni dönemde Gölbaşı'nı daha güzel günlerin beklediğini söyledi. Odabaşı Modem ve çağdaş kent Gölbaşı'na imza atmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Yakup Odabaşı'ndan dar gelirli ailelere konut müjdesi!

Yakup Odabaşı'ndan dar gelirli ailelere konut müjdes geldi. GÖLBAŞI Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın yeni dönem için hazırladığı Konut Projesi ile Gölbaşı'nda dar gelirli bin aile ev sahibi olacak.

Gölbaşı Belediyesi 3 bin 646 yapıya ruhsat verdi!

Gölbaşı Belediyesi Yapı ve Kontrol Müdürlüğü'nün açıkladığı istatistiklere göre; Gölbaşı'nda son beş yılda verilen inşaat ruhsatı sayısınında bir önceki döneme göre yüzde 6135, iskan ruhsatı sayısında ise yüzde 78 oranında bir artış yaşandı...

Gölbaşı'nda imar çalışmaları konuşuyor!

Göreve geldikleri günden bu yana Türkiye'ye örnek olacak şeffaf bir yönetim anlayışını esas aldıklarını ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Dikilitaş Mahallesine yaptığı ziyarette imar çalışmaları konusunda vatandaşları bilgilendirdi

Yakup Odabaşı, Dikilitaş Mahallesi'nde vatandaşlara imar müjdesi verdi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Dikilitaş Mahallesi'ne yaptığı ziyarette imar çalışmaları konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Odabaşı, anlattıkları imar planı çalışmaları sayesinde hiçbir vatandaşın haksızlığa uğratmadıklarını söyledi.

İncek'te 3 bin 14 arsanın tapusu sahiplerine teslim edildi!

Gölbaşı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından İncek Mahallesinde, imar planlaması biten 3 bin 14 arsanın tapuları Gölbaşı Belediye Yakup Odabaşı tarafından törenle sahiplerine dağıtıldı...

Şehit Emniyet Amiri Yalçın Dizdaroğlu Parkı'nın açılışı yapıldı!

Gölbaşı Belediyesince yaptırılan Şehit Emniyet Amiri Yalçın Dizdaroğlu Parkı açılışına Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topcu, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, şehidin eşi ve çocuklarıyla çok sayıda vatandaş katıldı...

Yakup Odabaşı Güneykent imar planı hakkında bilgi verdi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 4 yıllık sürede verdikleri hizmetlerle Gölbaşı'nın sınıf atladığını bildirdi. Başkan Yakup Odabaşı, ziyaret ettiği Tulumtaş'ta vatandaşlara Güneykent 1. ve 2. Etap İmar Planı hakkında bilgi verdi...

Şerdil Dara Odabaşı'ndan tarihi tren istasyonları açıklaması!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, ilçede atıl kalan tarihi istasyon binalarının Kadıköylülerin görüşünü alarak müze, kütüphane, kültür ve sosyal yaşam merkezine çevirmek amacıyla çağrıda bulunmuştu. Çağrısına yanıt alamayan Odabaşı, yeni açıklamalarda bulundu.

Şerdil Dara Odabaşı: Kalamış Yat Limanı'nı neden iptal ettiniz, neyi saklıyorsunuz?

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı son zamanlarda sık sık gündeme gelen ve iptal edilen Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Şerdil Dara Odabaşı: 6 tarihi istasyon binasına talibiz!

Kadıköy Belediyesi'nin sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı “Kadıköyümüzde 6 tane tarihi tren istasyonu bulunuyor. Ulaştırma Bakanlığı tarafından atıl ve metruk halde bırakılan bu istasyonlara talibiz” ifadelerini kullandı.

Şerdil Odabaşı'ndan Kalamış Marina'nın özelleştirilmesine tepki!

Kalamış Marina, Cumhurbaşkanlığı kararı ile özelleştiriliyor. Cumhurbaşkanlığı kararıyla Kalamış Marina'nın özelleştirmesine ilişkin Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Odabaşı'ndan tepki geldi. Odabşı, marina ile ilgili soruları yanıtladı.

Şerdil Dara Odabaşı'dan Kalamış Yat Limanı tepkisi!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirme kararına ilişkin konuştu. Odabaşı, karara tepki gösterdi.

Odabaşılar İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Mali sıkıntıları aşamadığı için konkordato isteyen Odabaşılar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato davasıyla ilgili yeni karar çıktı. Buna göre, şirketin konkordato talebi reddedildi...

Odabaşılar İnşaat'ın konkordato duruşması 16 Eylül'de!

Mali sıkıntıları aşamadığı için konkordato talep eden Odabaşılar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato duruşması 16 Eylül 2020 günü gerçekleşecek...

Şerdil Odabaşı: Fikirtepe, bugün buraya geldiyse bunun tek bir sorumlusu yok!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı yaptığı açıklamada "Fikirtepe, bugün buraya geldiyse bunun tek bir sorumlusu yok. Evet projeyi hazırlayanlar, geçirenler, yapanlar, sorumlu ama o talebi getirenler de sorumlu" dedi.

Odabaşı Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Odabaşı Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Halil Petekkaya, Murat Odabaşı ve Ramazan Petekkaya ortaklığıyla kuruldu...

Odabaşı İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Odabaşı İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bosna Hersek Odabaşı Vakfı İnşaat ve Konut Merkezi açıldı!

Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkanı Denis Zvizdic, Türkiye tarafından inşa edilen İslam Birliği Öğrenci Yurdu ve Odabaşı Vakfı İnşaat ve Konut Merkezi'nin açılışında konuştu.

Kapıağası Yakup Ağa Hamamı 96 milyon TL'ye satılıyor!

471 yıl önce İstanbul Kocamustafapaşa'da Mimar Sinan tarafından inşa edilen Kapıağası Yakup Ağa Hamamı satışa çıkardı. Emlak piyasasına giren tarihi yapının fiyatı ise 96 milyon TL olarak belirlendi.

Yakup Eldemir: İndirim inşaat sektörüne canlılık getirecek!

Emlakçı Yakup Eldemir, geçtiğimiz gün Resmi Gazete'de yayımlanan tapu harçlarında indirim ile ilgili görüşlerini paylaştı. Eldemir, kararın uzun vadede sürekli geçerli olmasının sektörü daha da canlandıracağını belirtti.

yakup odabaşı Haberi

yakup odabaşı


Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, 5 yıllık tecrübeyle yeni dönemde Gölbaşı'nı daha güzel günlerin beklediğini söyledi.  Başkan Odabaşı, "Gölbaşı'nda yaşattığımız değişim herkes tarafından fark ediliyor. Modem ve çağdaş kent Gölbaşı'na imza atmanın gururunu yaşıyoruz" dedi. 

Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, 5 yıllık tecrübeyle yeni dönemde Gölbaşı'nı daha güzel günlerin beklediğini söyledi. 30 Mart Pazar günkü seçimlere yönelik projelerini tanıtan Başkan Odabaşı, "Gölbaşı'nda yaşattığımız değişim herkes tarafından fark ediliyor. Modem ve çağdaş kent Gölbaşı'na imza atmanın gururunu yaşıyoruz" dedi. 

Gölbaşı Belediyesi Hizmet ve Proje Tanıtım Bürosu'nda düzenlenen toplantıda, Başkan Yakup Odabaşı, Gölbaşı için hazırladığı projelerini tanıtan 2009'dan 2014'e ilk dönemini özetlerken şunları söyledi: 


"HER TALEBE CEVAP VERDİK" 

"5 yıldır vatandaşlarımızın her talebine cevap vermeye gayret...