25 / 04 / 2024

Gölbaşı'nda imar çalışmaları konuşuyor!

Gölbaşı'nda imar çalışmaları konuşuyor!

Göreve geldikleri günden bu yana Türkiye'ye örnek olacak şeffaf bir yönetim anlayışını esas aldıklarını ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Dikilitaş Mahallesine yaptığı ziyarette imar çalışmaları konusunda vatandaşları bilgilendirdi



Belediye Başkanı Yakup Odabaşı; yerinde ve vatandaşın yanına giderek anlattıkları imar planı çalışmaları sayesinde hiçbir vatandaşın haksızlığa uğramadığını söyledi. 


Göreve geldikleri günden bu yana Türkiye'ye örnek olacak şeffaf bir yönetim anlayışını esas aldıklarını ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, şunları söyledi: "Gölbaşı Belediyesi'nde esas olan vatandaşla birlikte yönetim anlayışıdır. Bugüne kadar birçok mahallemizde yapılan imar çalışmalarını vatandaşımızla birlikle yaptık. Gölbaşı Belediyesi olarak mahalle sakinlerimizin yanına giderek yapılacak imar planı çalışmaları hakkında tek tek bilgi veriyoruz. 


imar çalışmalarımızı kapalı kapılar ardında değil, vatandaşımızın gözü önünde şeffaf bir şekilde yapıyoruz. Amacımız GölbaşıIı hemşerilerimizin hakkının kaybolmaması için çalışmaktır. Şimdi de Dikilitaş Mahallemizde binlik imar planı çalışmaları yapılmaya başlandı. Bu nedenle sizlerle bir aradayız.'* Mahalle sakinlerini ile sohbet eden Başkan Yakup Odabaşı. istek ve talepleri de dinledi. 


Egekonomi ve Politika'da olay


Geri Dön