27 / 04 / 2024

Gölbaşı Belediyesi 3 bin 646 yapıya ruhsat verdi!

Gölbaşı Belediyesi 3 bin 646 yapıya ruhsat verdi!

Gölbaşı Belediyesi Yapı ve Kontrol Müdürlüğü'nün açıkladığı istatistiklere göre; Gölbaşı'nda son beş yılda verilen inşaat ruhsatı sayısınında bir önceki döneme göre yüzde 6135, iskan ruhsatı sayısında ise yüzde 78 oranında bir artış yaşandı...



Gölbaşı Belediyesi, 2009'dan 2013 sonuna kadarki süreçte 3 bin 646 inşaat, 1943 yapıya da iskân ruhsatı verdi.


Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, inşaat ve iskan ruhsatındaki artışın, Gölbaşı'nın kentleşme ve modernleşme hızına paralel olduğunu ifade etti. 


Gölbaşı Belediyesi Yapı ve Kontrol Müdürlüğü'nün açıkladığı istatistiklere göre; Gölbaşı'nda son beş yılda verilen inşaat ruhsatı sayısınında bir önceki döneme göre yüzde 6135, iskan ruhsatı sayısında ise yüzde 78 oranında bir artış yaşandı. 


Odabaşı, "Gölbaşı ekonomisiyle, fiziki yapısıyla, 646 yapı ruhsatı Gölbaşılısıyla, mimarisiyle, park alanlarıyla çok kısa bir sürede modern bir görünüm kazandı" dedi. 


Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: "Verilen inşaat ve iskan ruhsat istatistiklerinin yer aldığı son beş yıllık rapora baktığımızda Gölbaşımızın ne kadar hızlı geliştiğini görebiliyoruz. Tüm çalışmalarımız bu yöndeydi. Her alanda olduğu gibi Gölbaşılı hemşehrilerimizin emekleri ve girişimleri sayesinde, Gölbaşımızın dokusunu bozmadan şehirleşmesini de sağladık. Bunu başarmanın haklı gururunu yaşamalıyız. Çünkü bu başarı hepimizindir."


Ankara Başkent 


Geri Dön