28 / 03 / 2024

Cengiz Ergün, Manisa depreminde hasar gören evleri inceledi!

Cengiz Ergün, Manisa depreminde hasar gören evleri inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Çarşamba gecesi yaşanan ve merkez üssü Akhisar olan 5.4’lük depremden sonra hasar gören evleri inceledi.



 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar’da yaşanan 5.4’lük depremden sonra şiddeti en çok hisseden ve yaşayan Akhisar ilçesine bağlı Gökçeahmet, Musalar, Selçikli ve Karabörklü ile Kırkağaç ilçesine bağlı Karakurt mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, gerçekleştirilen mahalle ziyaretlerine Manisa Valisi Ahmet Deniz, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ramazan Burak Aslay, Ali Öztozlu, Ertuğrul Yıldırım, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları, SPİLAŞ Genel Müdürü Engin Anlı, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal da katıldı. Kırkağaç ilçesine bağlı Karakurt Mahallesi ziyaretinde ise, AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım ve Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile MHP Kırkağaç İlçe Başkanı Halil BOğaz da, hasar tespit çalışmalarına katıldı.

Geçmiş Olsun

Tüm vatandaşlarla tek tek ilgilenen ve geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Cengiz Ergün, protokol üyeleriyle beraber mahallelerde deprem dolayısıyla hasar gören kamu kurumu, bina ve evlerde incelemeler yaptı. Devletin tüm imkanlarını seferber ettiğini ve Manisa Büyükşehir Belediyesinin de tüm ekipleriyle birlikte teyakkuza geçtiğini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, olası bir depremin daha yaşanabileceği endişesiyle evlerine girmeyen vatandaşlara gece boyunca çorba ikramı yapıldığını dile getirdi. Başkan Ergün, “Tüm hemşehrilerimize bir kez daha geçmiş olsun diyorum. Allah beterinden korusun” şeklinde konuştu.

Vatandaşların Yanındaydık

Depremin yaşanmasıyla birlikte hızla harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar, Gördes ve Kırkağaç’ta anında vatandaşların yanına gitti. İtfaiye ekipleri başta olmak üzere, Büyükşehir ve MASKİ Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler, evlerini boşaltan vatandaşlara yardımcı oldu. Zabıta ekipleri, geceyi dışarıda geçirecek vatandaşlara çorba ikramı yaptı. 

Manisa ve Ankara'daki depremler İstanbul'u tetikler mi?

Manisa depreminin hissedildiği İstanbul'a 'zemin' uyarısı!


Geri Dön