25 / 04 / 2024

Cenk Hayırlıoğlu kimdir?

Cenk Hayırlıoğlu kimdir?

Viaport Venezia Satış ve Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu kimdir? Cenk Hayırlıoğlu ne zamandan beri Satış ve Pazarlama Direktörü olarak hizmet veriyor? İşte Cenk Hayırlıoğlu ve Viaport Venezia...



Cenk Hayırlıoğlu kimdir?

Cenk Hayırlıoğlu, 09 Aralık 1974 yılı  Ankara  doğumlu. Aslen Trabzon / Sürmene'li olan Cenk Hayırlıoğlu bugün Viaport Venezia Satış ve Pazarlama Direktörü olarak çalışıyor.


Cenk Hayırlıoğlu, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmasının ardından 1995 yılında devre mülk işi ile sektöre giriş yaptı. Kısa bir zamanda büyük işler başararak 1997 yılında Citroen-Türkiye Distribütörlüğü Satış Şefi oldu. Ardından 1 yıl gibi bir süre dil eğitimi için Londra'da yaşadı. 


Türkiye'ye dönmesiyle inşaat sektöründeki çalışmalarına devam etti. Kemer Country bünyesinde,Güney'de yabancılara yönelik konut projeleri ile ilgili çalışmalar gerçekleştirdi.


Daha sonra bir süre Yeşilyurt İnşaat ile çalışan Cenk Hayırlıoğlu, 2 yıldır Viaport'la birlikte gerek kendini gerekse VİA markasını geliştirmeye devam ediyor.


Viaport Venezia Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görevine devam eden Cenk Hayırlıoğlu, Güney'de yabancılara yönelik yaptığı çalışmaların avantajını bugünlerde de gördüğünü belirtti. 


Şimdilerde tekrar yabancıların ilgisine dikkat çeken Hayırlıoğlu, mevcut projelerde Körfez ülkelerinden ciddi bir alım gerçekleştiğini, Suudi Arabistan ve Kuveyt'te ciddi partnerlerinin bulunduğunu, satışların yüzde 10'luk kısmının yabancı yatırımcılara ait olduğunu ve önümüzdeki günlerde bu rakamın artacağını belirtti. 


2012 yılında yapılan işlerinin geri dönüşünün alınacağını söyleyen Cenk Hayırlıoğlu"2013 yavaş başladı gibi görünse şu dönemde satışların olumlu yönde ilerlediğini söyleyebilirim, geçtiğimiz Mart ayı içerisinde Viaport Venezia'da 90 dairenin daha satışını gerçekleştirdik" dedi. 




Viaport Venezia 'ın silüet tartışmasında son durum!
Viaport Venezia'yı Cenk Hayırlıoğlu anlatıyor!



Geri Dön