25 / 04 / 2024

Century 21, franchise sayısını 170'in üzerine çıkaracak!

Century 21, franchise sayısını 170'in üzerine çıkaracak!

Gayrimenkul danışmanlığı hizmeti sunan Century 21 Türkiye, franchise sayısını yıl sonuna kadar 170'in üzerine çıkarmayı hedefliyor. Şirket, Ankara, Kocaeli, Sakarya, İzmir, Antalya ve Bursa gibi büyük şehirlerde de franchise verecek



Şirket, Türkiye'deki franchise sayısını yıl sonuna kadar 170'in üzerine çıkarmayı hedefliyor.

Century 21 Türkiye açıklamasına göre, ağırlıklı olarak İstanbul'da Kartal, Pendik, Çekmeköy, Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir gibi gayrimenkul hareketliliğinin yoğun olduğu alanlarda yeni ofisler açmayı planlayan şirket, Ankara, Kocaeli, Sakarya, İzmir, Antalya ve Bursa gibi büyük şehirlerde de franchise verecek.

Franchise yatırım maliyeti bölgesine göre 10-60 bin dolar arasında değişen Century 21 Türkiye, ofislerine portföy geliştirmeden eğitime, insan kaynağından tanıtıma kadar pek çok konuda destek sağlıyor.

Century 21 Türkiye Genel Müdürü Hüseyin Altaş, yaptığı değerlendirmede, başvuracak franchisee adaylarının; daha önce bu sektörde çalışmayan, ancak gayrimenkul danışmanlığına ilgi duyan veya sektör tecrübesi bulunan "vizyon sahibi" kişiler olmasını tercih ettiklerini belirtti.

Önümüzdeki 3 yıl içinde franchise sayısını 250'ye çıkarmayı hedeflediklerini, bu doğrultuda genişleme odaklı bir büyüme stratejisi izlediklerini ifade eden Altaş, sahibinden yapılan kiralama ve satış işlemlerinin her geçen yıl sürekli azalan bir grafik çizdiğini, bu nedenle markalı emlakçıların işlem payının arttığını bildirdi.
Dünya


Geri Dön