20 / 04 / 2024

Cep telefonlarında Vatan Bilgisayar'dan 3 bin TL'ye varan indirim! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Cep telefonlarında Vatan Bilgisayar'dan 3 bin TL'ye varan indirim! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye'de en çok tercih edilen tekno marketleri arasında yer alan Vatan Bilgisayar, internet alışverişlerine özel bir indirim fırsatı sunuyor. Seçili ürünlerde indirime giden tekno market 350 TL, 750 TL ve 3 bin TL'lik indirimler uyguluyor. İşte detaylar...



Son dönemde artan döviz kuru nedeniyle teknoloji ürünlerinin fiyatları da oldukça yükseldi. Fakat bazı zamanlarda yapılan indirimler vatandaşların elini bir nebze olsa rahatlatıyor. İhtiyaçları doğrultusunda bütçelerine uygun ürünler arayan kişiler kampanyaları takip ederek uygun fiyatlardan alışveriş yapmak istiyor. Bu kez Vatan Bilgisayar bir indirim kampanyası başlattı. Fakat bu kampanya sadece internet alışverişlerinde geçerli olacak. Kampanya kapsamında seçili ürünlerde 4 bin TL ve üzeri alışverişlerde 350 TL, 10 bin TL ve üzerine 750 TL, 20 bin TL ve üzeri için ise 3 bin TL indirim uygulanacak.

Peki indirimler hangi ürünlerde geçerli?

İndirimler cep telefonları, televizyonlar, Akıllı saatler, mutfak ürünleri, Notebooklar, tabletler, ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde geçerli. Fakat burada dikkat edilmesi gereken nokta her ürün indirimde değil. Sadece seçili ürünler kampanya dahilinde yer alıyor.


Geri Dön