26 / 04 / 2024

Gamer telefonu Tecno Pova Neo'ya Vatan Bilgisayar'dan indirim! 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Gamer telefonu Tecno Pova Neo'ya Vatan Bilgisayar'dan indirim! 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en beğenilen teknoloji marketlerinden biri olan Vatan Bilgisayar, son zamanlarda isimini duyurmaya başlayan Tecno'nun en yeni telefonu Tecno Pova Neo'ya web'e özel indirim yaptı! Peki, Vatan Bilgisayar'da  Tecno Pova Neo fiyatları ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...



Gamer telefonu Tecno Pova Neo ya Vatan Bilgisayar dan indirim! 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en beğenilen teknoloji marketlerinden biri olan Vatan Bilgisayar, son zamanlarda isimini duyurmaya başlayan Tecno'nun en yeni telefonu Tecno Pova Neo'ya web'e özel indirim yaptı! Bu kampanyadan yararlanmak için tek yapmanız gereken akıllı cep telefonunuzu Vatan Bilgisayar'ın resmi internet sitesinden satın almak.

Bir elektrik kesintisi oyun deneyiminizi kesintiye mi uğratıyor? POVA, büyük kapasiteli 6000 mAh pile sahiptir. Böylece oyunları endişelenmeden oynayabilirsiniz ve cihazın Süper Pil Laboratuvarı sayesinde güç kablosu için endişelenmenize gerek kalmaz.

Uzun bekleme süresi, 17 saate kadar video oyunu, 24 saate kadar kesintisiz müzik çalma, 20 saate kadar video izleme, 40 saate kadar kesintisiz konuşma ve 15 saate kadar internette gezinme. POVA 5G, 18W yıldırım şarjını desteklediği için pil endişelerinizi bir kenara bırakabilirsiniz! 15 dakika şarj ederseniz 3 saat Clash of Clans oynayabilir veya 12 saat müzik dinleyebilirsiniz.

 Gamer telefonu Tecno Pova Neo ya Vatan Bilgisayar dan indirim! 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Panther Engine ile daha verimli ve dinamik oyun. Güçlü işlevselliği ile kullanıcılar, bu motor yüksek yenileme hızı ve dinamik kontrol yapılandırmasını etkinleştirdiği için ortalama oyun deneyimlerini yükseltebilir. Oyun Takviyesi; reklamsız, profesyonel ve sürükleyici oyun deneyimi... Tüm bunlar en keyifli oyun deneyimi için POVA 5G'ye eklendi. Ayrıca, oyun sesini farklı önceden ayarlanmış ses modelleriyle değiştirir, böylece daha ilginç oyun efektleri oluşturmak istiyorsanız farklı sesler arasında geçiş yapabilirsiniz.

13 MP HD görüntüleme sistemi, mükemmel görüntü işleme ile net görüntü dünyasını parmaklarınızın ucuna getirir ve hayatın güzel ayrıntılarını yakalar. Yapay zeka destekli bu kamerayla her şeyin en iyisini yakalayın.

Peki, Vatan Bilgisayar'da  Tecno Pova Neo fiyatları ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...


Geri Dön