19 / 04 / 2024

Tecno Pova Neo fiyat

Tecno Pova Neo fiyat

Türkiye'nin en beğenilen teknoloji marketlerinden biri olan Vatan Bilgisayar, son zamanlarda isimini duyurmaya başlayan Tecno'nun en yeni telefonu Tecno Pova Neo'ya web'e özel indirim yaptı! Peki, Vatan Bilgisayar'da  Tecno Pova Neo fiyatları ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Fenercioğlu ile NEO Portföy arasında gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Neo Portföy  ile gayrimenkul sektöründe başta Antalya ve Alanya olmak üzere hem ülke içinde, hem de ülke dışında birçok noktada projeleri bulunan Fenercioğlu işbirliği gerçekleştiriyor.

Neo Blg Metal İnşaat Hırdavat Temizlik Teknoloji Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Blg Metal İnşaat Hırdavat Temizlik Teknoloji Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Karakuşıplu tarafından kuruldu.

TECNO SPARK 10 Pro Türkiye sularına girdi: Fiyatını ve özelliklerini duyan inanamadı!

TECNO'nun heyecanla beklenen akıllı telefonu TECNO SPARK 10 Pro Türkiye'de satışa sunudlu. Fiyat/performans odaklı bu cihaz görenleri hayran bıraktı.

Carrefour'un Haziran kampanyası devam ediyor! Tecno Camon 18p telefonda yüzde 10 indirimi kaçırmayın

Carrefour'un Haziran'a özel telefon kampanyası oldukça rağbet görüyor. Tecno Camon 18p telefonlarda CarrefourSA karta özel yüzde 10 indirim sunan Carrefour, bütün indirimli telefonlarını Web sitesinden satışa çıkardı. İşte 13 Haziran 2023 fiyat listesi

Tecno Pova 4 Haziran fiyatları ne kadar? İşte 08 Haziran fiyat listesi

Carrefour fiyat performans ürünlerinden en çok rağbet gören Tecno Pova 4 telefonu indirime soktu. Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Carrefour'dan muhteşem kampanya! O telefonda yüzde 19 indirime gitti! Bu fırsatı kaçırmayın

Türkiye'nin en popüler perakende zincir marketlerinden olan Carrefour, Tecno Camon 19 Neo telefonu CarrefourSA kart'a özel %19 indirim imkanı sunuyor. Fiyat performans telefon isteyenler için alternatif olan Carrefour, yine müşterilerini memnun ediyor. Peki 07 Haziran 2023 fiyat listesi ne kadar?

Carrefour yine yapılmayanı yaptı! Tecno Pova Neo 2 telefonlarda bomba indirim yaptı

Carrefour fiyat performans alanında yine avantajlı alımlar sunmaya devam ediyor. Tecno Pova Neo 2 telefonlara CarrefourSA kart'a özel %13 indirim yaptı. Bu indirimden faydalanmak isteyenler Carrefour'un sitesine hücum etti. İşte Tecno Pova Neo 2 özellikleri ve fiyatı

Tecno Camon 19 Neo Media market'te Mayıs indiriminde! 

Mayıs sonu itibari ile Media market Tecno Camon 19 Neo'ya bomba indirim yapıyor. Özellikleri ile büyük bir pazara sahip olan telefon Mayıs ayı fiyat güncellemesi ile kullanıcılaırn ilgisini çekti. İşte Tecno Camon 19 Neo fiyatı ve özellikleri

Samsung severlere müjde! İşte Neo QLED 8K fiyatı ve özellikleri

Samsung, Perşembe günü Hindistan'da bir dizi Neo QLED 8K ve 4K TV'yi piyasaya sürdü. Akıllı televizyonların ekran boyutları 50 ile 98 inç arasında değişiyor. Üstün bir oyun deneyimi sunduklarını ve film izlemeyi geliştirdiklerini iddia ediyorlar. İşte Türkiye'de satışta olan 8K TV'nin fiyatı

Tecno Camon 20 serisi lansman tarihi onaylandı! İşte teknik Özellikleri

Tecno Camon 20 serisinin 64 megapiksel RGBW ana sensörle geleceği söyleniyor. Ayrıca Tecno Camon 20 Pro 5G, MediaTek'in yeni Dimensity 8050 SoC'sine sahipken Tecno Camon 20 Pro, 6nm Helio G99 SoC'ye sahip. Her üç telefonda da 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı bulunuyor.

Fiyat performans telefon arayanlara müjde! Carrefour'dan Tecno Spark 9'a kampanya başladı

Carrefour fiyat performans ürünlerindeki kampanyalarını Mayıs ayında da sürdürüyor. Carrefour'un ''Tecno Spark 9'' telefonlara CarrefourSA Kart'a Özel  %26 avantaj sunduğu kampanyayı duyurdu. Peki 11 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar.

Neo Taşınmaz Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Taşınmaz Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Acar tarafından kuruldu.

Tecno Pova Neo fiyat Haberi

Tecno Pova Neo fiyat

Türkiye'nin en beğenilen teknoloji marketlerinden biri olan Vatan Bilgisayar, son zamanlarda isimini duyurmaya başlayan Tecno'nun en yeni telefonu Tecno Pova Neo'ya web'e özel indirim yaptı! Bu kampanyadan yararlanmak için tek yapmanız gereken akıllı cep telefonunuzu Vatan Bilgisayar'ın resmi internet sitesinden satın almak.

Bir elektrik kesintisi oyun deneyiminizi kesintiye mi uğratıyor? POVA, büyük kapasiteli 6000 mAh pile sahiptir. Böylece oyunları endişelenmeden oynayabilirsiniz ve cihazın Süper Pil Laboratuvarı sayesinde güç kablosu için endişelenmenize gerek kalmaz.

Uzun bekleme süresi, 17 saate kadar video oyunu, 24 saate kadar kesintisiz müzik çalma, 20 saate kadar video izleme, 40 saate kadar kesintisiz konuşma ve 15 saate kadar internette gezinme. POVA 5G, 18W yıldırım şarjını desteklediği için pil endişelerinizi bir kenara bırakabilirsiniz! 15 dakika şarj ederseniz...