26 / 04 / 2024

Cepten aidat ödemek isteyenler Apsiyon'da!

Cepten aidat ödemek isteyenler Apsiyon'da!

Site, rezidans ve iş merkezi gibi toplu yaşam alan yöneticilerinin dijital asistanı olarak hizmet veren Apsiyon, Temmuz 2013’ten beri verdiği “Kredi Kartıyla Aidat Tahsilatı” hizmetine; “Kart Saklama” ve “Otomatik Ödeme” özelliklerini de kattı!



Sitenizin finansal durumundan, site sakinleri ile iletişim kurmaya kadar her konuda eşsiz bir çözüm sunan Apsiyon ile, son ödeme tarihi gelen aidat makbuzu karttan otomatik olarak çekiliyor. Ayrıca ödemelerde büyük bir kolaylık sağlayacak şekilde kredi kartlarına özel taksit seçeneği de bulunuyor. 

Apsiyon, sistemine kattığı bu 3 yeni özelliğin yanı sıra yaptığı iş birlikleriyle de site, rezidans ve iş merkezi yönetimlerine profesyonel ve dijital çözümler sunmaya devam ediyor ve tüm yaşam alanlarının eksiksiz ve pratik bir şekilde yönetilmesini sağlıyor! 


Apsiyon’un site yönetimini kolaylaştıran tüm özellikleri artık mobilde!

Apsiyon’un mobil uygulmasıyla cepten aidat sorgulama ve ödeme işlemleri de kolaylıkla yapılabiliyor. Ayrıca sitelerdeki; havuz, tenis kortu vb. toplu kullanım alanları için de önceden rezervasyon yapılabiliyor ve site sakinleriyle daha hızlı iletişim kurulabiliyor! 


500.000 kişiye erişiyor!

Apsiyon’un site yönetimi için ihtiyaç duyulabilecek tüm süreçleri barındıran kapsamlı bir yazılım olması sayesinde sürekli gelişen bir yapıya sahip ve bugün itibariyle 2300 sitede 260000 konuta ve dolayısıyla 520.000 kişiye erişiyor. 



Geri Dön