24 / 04 / 2024

Cer İstanbul ve Çamlıyaka Konakları'nda teslimler başladı!

Cer İstanbul ve Çamlıyaka Konakları'nda teslimler başladı!

Ege Yapı, tarafından hayata geçirilen Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları'nda teslimler başladı.



Ödüllü projeleriyle dikkat çeken Ege Yapı, Anadolu Yakası Çekmeköy’de hayata geçirdiği ÇamlıYaka Konakları ile Tarihi Yarımada’da inşa ettiği Cer İstanbul projelerinde teslimlere başladı. Tüm dünyayı etkisi altın alana pandemi sebebiyle malzeme tedarik zincirlerindeki aksamalar ve yarı zamanlı çalışma sistemi gibi kısıtlamalara karşın, Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları’nda satışları tamamlanan üniteler sahiplerine teslim ediliyor. 

Çamlıyaka Konakları'nın ticari ünitelerinde yatırım fırsatı

Mega kent İstanbul’un en huzurlu yaşam bölgeleri arasında yer ala Çekmeköy’ün merkezinde hayata geçirilen ÇamlıYaka Konakları projesinde yer alan konutların satışları tamamlandı ve projede teslimler başladı. Özgün mimarisiyle dikkat çeken Çamlıyaka Konakları projesinde yüzde 75 yeşil alan yer alıyor. ÇamlıYaka Konakları’nda satış ve kiralamaları süren açık hava cadde mağazalarının da maliklerine sene sonuna kadar teslim edilmesi planlanıyor. 

Cer İstanbul ve Çamlıyaka Konakları nda teslimler başladı!

Cer İstanbul’da satışlar sürüyor

Mega kent İstanbul’un en eski yerleşim yerleri arasında yer alan Yedikule’de, Tarihi İstanbul Surlarının yanı başında hayata geçirilen Cer İstanbul projesi, Adalar manzarasıyla dikkat çekiyor. Projede 1 oda 1 salonda, 6 oda 1 salona kadar farklı yaşam alanlarına sahip rezidans daireler, restoranlar, ticari üniteler, ve sosyal aktivite alanları dışında yalnızca 36 kişiye özel olarak tasarlanan bahçeli loft daireler yer alıyor.

Web: www.egeyapi.com
 

Ege Yapı Ispartakule ay sonunda ön satışa!


Geri Dön