23 / 04 / 2024

Çerkezköy Devlet Hastanesi'nin tavanı 1 milyon TL'ye yapılacak!

Çerkezköy Devlet Hastanesi'nin tavanı 1 milyon TL'ye yapılacak!

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde bulunan Devlet Hastanesi'nin tavanı çökmüştü. Çöken tavanın 1 milyon lira harcama ile yenileneceği açıklandı.



Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Ömer Kaya Ünal, Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Cengiz Kalkan ve Tekirdağ Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op.Dr. Cengiz Becerir ile birlikte basın toplantısı düzenledi. 


Basın toplantısında konuşan Ünal, yoğun yağışta Çerkezköy Devlet Hastanesi'nin çöken tavanı için zolasyon çalışmalarının başlandığını açıkladı.


Ünal, "İzolasyon çalışması yapıldığında sızma problemi olmayacak ve tavan epoksi ile tamamen kaplanacak. Bu çalışmada tavanın tamamında suyun akışı da engellenmiş olacak. Epoksi ciddi maliyeti olan bir malzeme olmakla birlikte, bunun bize maliyeti ise bir milyon TL'yi bulacak" şeklinde konuştu.


Hastanenin yeni olduğunu belirten Ünal, "Ocak ayında 75 bin, Mart ayında 852 bin hastaya hizmet verildi. Hastane olarak ciddi rakamlarda hizmet veriyoruz. Doğum sayılarımıza baktığımızda hastanemizde 557 sezaryan, 312 normal olmak üzere toplam 869 doğum yapıldı. Bunun yanında evde sağlık hizmetleri, diyaliz hizmetleri ve toplum ruh merkezinde psikiyatri sorunu hastalarımıza hizmet veriyoruz. Beyin cerrahisi günde 120-130 hastaya hizmet veriyor. Dahiliye 7 Ağustos günü 420 hastaya hizmet verdi. Günlük toplam 4 bin 300, acilde ise 1000 hastaya hizmet veriliyor" ifadelerini kullandı.




Sabah



Geri Dön