26 / 04 / 2024

Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızlandırıldı!

Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızlandırıldı!

Samsun Tekkeköy'de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip tarafından 600 iş gününde bitirilmesi talimatı verilen Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları hızlandırıldı.



Tekkeköy'de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  600 iş gününde bitirilmesi talimatını verdiği 250 yataklı Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları hızlandı. AK Parti’nin Samsun Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "2020 yılı sonunda hizmete açacağız" dedi.

Hedef Halk'tan Feride İçkili'nin haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğüyle 250 yataklı Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin hastanenin temeli atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan hastanenin bitirilme süresini de 600 iş günü olarak açıkladı. Tekkeköy'deki hastanenin inşaat çalışmaları her geçen gün daha da hızlanıyor. 2020 yılının sonunda teslim edilmesi hedeflenen hastane inşaatında ana hizmet binası, poliklinik ve idari binalarının temeli atılacak.

Togar konuyla ilgili, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan 250 Yataklı Tekkeköy Devlet Hastanemizin inşaat çalışmaları her geçen gün dahada hızlanıyor. Ana binanın, poliklinik binalarının ve idari binalarının hafriyat ve fore kazık çalışmaları tüm hızıyla devam etmekte olup, hastanemiz önümüzdeki yıl sonunda inşallah ilçemize hizmet vermeye başlayacak. Böylelikle ilçemizin özlemi tamamen dindirilmiş olacak" dedi. 

Tekkeköy Devlet Hastanesi şantiyesi kuruldu!

Tekkeköy Devlet Hastanesi alanında çalışmalar başlıyor!


Geri Dön