25 / 04 / 2024

Toki tarafından yapılan Kepez Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızla devam ediyor!

Toki tarafından yapılan Kepez Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızla devam ediyor!

TOKİ tarafından Kepez ilçesinde Sütçüler bölgesine inşa edilen ve ihale bedeli 75 milyon lira tutan, Kepez Devlet Hastanesi'nin inşaatı olanca hızıyla devam ediyor. Hastane binasının blokları da çıkmaya başladı



TOKİ tarafından Kepez ilçesinde Sütçüler bölgesine inşa edilen ve ihale bedeli 75 milyon lira tutan, Kepez Devlet Hastanesi'nin inşaatı olanca hızıyla devam ediyor Hastane inşaatı hızla yükseliyor Temeli kısa süre önce atılan hastane binası- sektör yatırım yapmaya başladı. 2-3 yıl sonra nın, karkas inşası gece'de hızla yükseliyor. 11 Sütçüler bölgesi Meltem gibi olacak." dedi. 


kattan oluşan hastane binasının blokları da çıkmaya başladı. 2010 yılından itibaren bölgeve ağız ve diş sağlığı hastanesi  kazandırmak için gayret gösterdiklerini söyleyen Başkan Tütüncü. Sağlık Bakanlığının, anlatan Kepez Belediye Başkanı Hakan, merkeze iki , hastanenin yapımıyla bölgede açacağının müjdesini de verdi. Bu hastaneler bir yapılaşma hareketliliği yaşandığına değindi. Bölgesine inşa edileceğini Tutuncu, Hastane yatırımı ve emsal artışı, kapalı olan imarlı yolların açılması çalışmalar sonrası bölgeye, hem kamu hem de özel Hastanesine yakın bir bölgeye yaptırmayı planlıyoruz. 


Devlet hastanenin içerisine yanık tedavi merkezi de düşünülüyor. Bu yatırımlarla Kepez, Antalya'nın en önemli sağlık merkezi haline gelecek. Tütüncü, "Temeli atıldığı günden bu yana hastane seçim yatırımdır diyenlere ithaf olur. Gece gündüz demeden çalışan ekiple Kepez ilçesinde Sütçüler bölgesine inşa edilen Kepez Devlet Hastanemiz hızla yükseliyor" dedi.


Antalya İleri 


Geri Dön