29 / 03 / 2024

Çerkezköy Sosyal Bilimler Lisesi'nin temeli atıldı!

Çerkezköy Sosyal Bilimler Lisesi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy'de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasınca hayata geçirilen Sosyal bilimler Lisesinin temel atma törenine katıldı.




Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy'de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasınca yaptırılan Sosyal bilimler Lisesinin temel atma törenine katıldı.


Çerkezköy Ambardere Mevkii Eğitim kampüs Alanında gerçekleştirilen ve Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan'ın yanısıra Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan, Metin Akgün, ilçe belediye başkanları ile birçok davetlinin de hazır bulunduğu temel atma töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak eğitime büyük önem verdiklerini belirterek" En güzel yatırım insana yapılan yatırımdır. Tekirdağ'ın eğitim alanında çok fazla yatırıma ihtiyacı var. Nüfusu hızla artan Tekirdağ'da Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime katkı sağlamak için 11 ilçede 11 okul yaptırıyoruz.  Bu okulu yaptıranlara teşekkür ediyorum, Tekirdağ güzel günleri görmeye devam edecektir" dedi.


Butonuna diğer protokol üyeleriyle beraber basarak temeli atan Başkan Albayrak "Okulumuz Çerkezköy'e hayırlı olsun" diye konuştu.


 


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön