24 / 04 / 2024

Cermix, dev projelere imzasını atmaya devam ediyor!

Cermix, dev projelere imzasını atmaya devam ediyor!

Sektörde yeni ürünlerin geliştirilmesi ve üretilmesine öncü olan Koramic Yapı Kimyasalları; yaşam alanlarına sunduğu sistematik çözümlerle dev projelerde, sektör profesyonellerinin de tercihi olmaya devam ediyor.




Sektörde yeni ürünlerin geliştirilmesi ve üretilmesine öncü olan Koramic Yapı Kimyasalları; yaşam alanlarına sunduğu sistematik çözümlerle dev projelerde, sektör profesyonellerinin tercihi olmaya devam ediyor. Koramic Yapı Kimyasalları; CERMİX markası ile tüm yapıların iç ve dış yüzeyleri ile zeminlerinde çeşitli boyutlardaki karo seramiklerin uygulanmasında farklı ihtiyaçlara göre sunduğu çözümler ile fark yaratıyor. 


Dış mekanlarda ani ısı değişiklikleri, yağmur, don ve yüksek sıcaklık gibi iklimsel değişiklikler nedeniyle oluşacak genleşme ve büzülmelere karşı kullanılan CERMIX dış cephe uygulamaları, teraslarda ve geniş alanlarda, yüksek performanslı ürünleri sayesinde en zor yüzeylerde bile büyük ebatlı karo uygulamaları için sorunsuz çözümler sunuyor. 


Ayrıca yoğun yaya trafiğine maruz kalan balkon, kameriye, kaldırım, meydan kaplamaları ve teras gibi geniş alanlarda, dekoratif kaplama ya da pres tuğlaları ve terracotta uygulamaları için de en uygun ürün portföyüne sahip olan CERMIX mükemmel bir performans gösteriyor. 

Sinan İnşaat tarafından Mersin'de yapımını gerçekleştirilmekte olan; Liparis Marina, Liparis Sunflower ve Neoplis projelerinin tüm şantiyelerinin 135 bin metrekarelik uygulama alanlarında, karo ve ıslak zemin uygulamaları için çözüm ortağı olarak tercih edilen CERMIX, dev projelere imzasını atmaya devam ediyor. 

CERMIX; iç mekanlarda, ev, apartman, büro gibi özel kullanım alanlarında, banyo, duş, mutfak, sauna gibi ıslak mekanlarda, endüstriyel zemin ve alışveriş merkezleri gibi yoğun yaya trafiğine maruz alanlarda da farklı özellikli ürün çeşitleriyle sorunsuz karo seramik uygulamaları için profesyonel çözümler yaratıyor. 


Mersin'de İmece


Geri Dön