27 / 04 / 2024

Çeşme The Nowness Luxury Hotel açıldı!

Çeşme The Nowness Luxury Hotel açıldı!

Ayasaranda Koyu’nda, Sakız AdasTnın karşısında hizmete giren The Nowness Luxury Hotel, eşsiz manzarasıyla misafirlerine farklı bir atmosfer sunuyor. Aytin İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Heval Aytin, tüm odaları deniz manzaralı olacak şekilde tasarladıklarını belirtiyor...



ÇEŞME'DE hizmete açılan The Nowness Lırnıry Hotel, misafirlerine çok özel bir tatil imkanı sunuyor. Aytin inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Heval Aytin, şirketin yatırımlarını, turizm sektörünü ve Çeşme’nin yeni yıldızı olacak The Nowness Luxury Hotel’i Para’ya anlattı...

Çeşme The Nowness Luxury Hotel açıldı!

Sizi biraz tanıyabilir miyiz?
1987 yılında Adana’da doğdum. 2009 yılında Atılım Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldum. Daha sonra bir süre Amerika’da kalarak çeşitli workshoplara ve eğitimlere katıldım. Türkiye’ye döndükten sonra aile şirketlerimizde çeşitli departmanlarda görev aldım. 2 yıldır Aytin İnşaat’ta Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almaktayım. İş hayatında eğitimin ve gelişimin çok önemli bir yere sahip olduğunu düşündüğüm için Bilgi Üniversitesi MBA programına devam etmekteyim.

Aytin İnşaat ve faaliyetleri hakkında bilgi verir misiniz?
1982 yılında Çukurova Üniversitesi inşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan babam Şevki Aytin, 1990 yılında aile şirketimiz Aytin İnşaat’ı kurdu. Aytin İnşaat olarak bugüne kadar karayolları, demiryolları, DSİ, Botaş gibi kamu kurum ve kuruluşlarında birçok projeye imza atıldı. Bunun yanı sıra Türkiye’nin birçok şehrinde özel projelerimiz de mevcut. Tarsus bölgesinde 5 MPW güneş enerjisi tesisimiz bulunuyor. Son zamanlarda ülkemizde de önemli bir yere sahip güneş enerjisi sektöründe yatırımlar yapılmaya devam ediyor, inşaat ve enerji sektörlerinin yanı sıra bizi her zaman cezbeden turizm sektörüne The Nowness Lırnıry Hotel ile girmiş bulunmaktayız. 2023 yatırım hedeflerimiz arasında turizmin önemli bir yeri olacak. Yeni projeler üzerindeki çalışmalarımız devam ediyor.


Gördüğümüz kadarıyla Çeşme'nin yıldızı olmaya aday bir otel hayata geçirdiniz. Biraz anlatır mısınız?
The Nowness Luxury Hotel, dilediğinizde 2 dakika içinde Çeşme Marina’da olabileceğiniz, dilediğinizde eşsiz Sakız Adası manzarasında gözlerden uzaklaşabileceğiniz Ayasaranda Koyu’nun kalbinde yer alıyor. Denize sıfır konumda, özel plaj ve havuzu bulunan, tüm odalarında gün batımı manzarasını izleyebileceğiniz, içerisindeki özel otomasyon sistemi ve konfor ile bütünleşen toplam 103 odadan oluşuyor. Bunun yanı sıra deneyimli mutfak ekibi ile Masilla ana restaurantında açık büfe, Mi-norka Beach & Pool restaurantında  ise alakart olarak dünya mutfağından seçkin lezzetler sunuyor. Thera Spa merkezimizde yer alan Türk Hamamı, Sauna, Thalas-so havuzumuzun yanı sıra terapistlerimiz maharetli elleriyle seçeceğiniz özel masaj paketlerini misafirlerimize sunacaklar. Sadece tatilinize değil iş toplantılarınıza da ev sahipliği yapıyoruz. 100 ve 140 kişilik iki paralel salon ve board düzende 12 kişilik olmak üzere toplam 3 toplantı salonumuz bulunmakta. Bu sayede sıkıcı toplantıları da motivasyona dönüştürüyoruz. Düğün, davet organizasyonlarında da oldukça iddialıyız. Deniz manzaralı 650 kişilik çim alan ve 400 kişilik havuzbaşı alanlarının yanı sıra özel plajımızda yapabileceğimiz after party organizasyonu ile gecenizi taçlandırıyoruz.

Çeşme'yi tercih etmenizin bir nedeni var mı?
Çeşme, Ege Bölgesi’nde yer alan eşsiz konumunun yanı sıra, aktiviteler bakımından da çok zengin bir bölge. Deniz, kum ve güneş bakımından değerlendirdiğimizde tertemiz turkuaz .denizi ve kumuyla zaten Ege Bölgesi’nin tüm güzelliklerini taşıyor. Dünya’nın sayılı sörf merkezlerinden biri Alaçatı’da... Tüm bölgede termal kaynakların içeriği mineral ve kükürt oram bakımından oldukça zengin. Her profile hitap edebiliyor; isterseniz huzur tatili, isterseniz bol aktivite ve eğlence içeren tatil seçenekleri bulunuyor. Tabii bunun yanı sıra bölgenin göstermiş olduğu gelişim ve popülarite de tercih etmemizin sebeplerinden...

"Novvness" ismiyle bile fark yaratıyor. Anlamı nedir?
“Şimdi, şu anda” anlamına geliyor. Novvness’a gelen misafirlerin sadece içinde bulunduğu anı, şimdiyi düşünerek tüm yılın yorgunluğunu atabilecekleri bir tesis oluşturmayı hedeflediğimiz için bu ismi, Nowness’i seçtik.

Novvness Otel'i hayata geçirirken en çok dikkat ettiğiniz özellikler neler oldu?
The Novvnesss Lımıry Hotel, Ayasaranda Koyu’nda Sakız Adası’nın karşısında eşsiz bir manzaraya sahip. Biz tatile giderken ne arıyorsak aynı özellikleri taşımasına önem gösterdiğimiz için, tüm misafirlerimizin bu güzelliği görebilmesi adına oda sayımız daha fazla olabilecekken, tüm odalarımızı deniz manzaralı olacak şekilde tasarladık. Odalardaki konforu artırabilmek için özel bir otomasyon sistemi kullandık. Böylece misafirimizin isteklerini daha yakından takip edebilmeyi ve hata payını düşürmeyi hedefledik. Sadece odalarımızda değil genel alanlarda da misafirlerimizin kendisini huzurlu hissedebilmesi için uygun malzeme ve işçiliğe büyük özen gösterdik.

Otelin öne çıkan unsurları nelerdir?
Kurulduğu alan bakımından çok daha büyük bir tesis oluşturabilecekken, tüm misafirlerimize dokunabilmek ve hepsine aynı konforu yaşatabilmek için konforlu ve huzurlu odalar sunmayı tercih ettik. Kaliteli ve en önemlisi, misafirimizin ne istediğini bilen bir hizmet anlayışında olduğumuz için, yiyecek ve içecek hizmetlerimizi duayen Rahmi Yılmaz’a emanet ettik. Bu yüzden yiyecek-içecek kalitemiz anlamında da oldukça iddialıyız.

Turizm sektörünün içinde bulunduğu durum hakkında neler söylersiniz?
Turizm, Türkiye’nin en önemli sektörlerinden biri; ancak geçtiğimiz yıllarda yaşanan üzücü olaylarla ağır darbeler aldı. Yine de 2018 yılı turizminde rezervasyon grafiği yükselmekte. Özellikle Çeşme bölgesinde son yıllarda yapılan festivaller sayesinde sezon süresi uzuyor. Bizim gibi yeni yatırımların daha da ivme kazandıracağını ve sektörün hak ettiği noktaya geleceğini düşünüyorum.

Türkiye'nin 2023 vizyonu çerçevesinde genel olarak turizm sektörünü nasıl görüyorsunuz?
Turizm hiçbir zaman bitmeyecek bir sektör. Özellikle son yıllarda artan sosyal medya kullanımıyla insanlarda ilgi ve merak artış gösteriyor. Ege Bölgesi için bunu destekleyen yol projelerinin de hayata geçmesiyle insanların ulaşım süreleri kısaldıkça tatil süreleri daha da artış gösterecek. Ayrıca Çeşme bölgesinde hayata geçirilecek olan butik havaalanı projesi sayesinde tüm yatırımlar da Bodrum ve Dalaman örneklerinde olduğu gibi besleniyor olacak. 2023 turizm vizyonunda hedeflenen turist sayısındaki artış ve turizm gelirleri, yeni yatırımların da bu süreçte devreye girmesiyle istenilen düzeye ulaşacaktır.


Geri Dön