18 / 04 / 2024

İzmit Kuruçeşme Kültür Merkezi açıldı!

İzmit Kuruçeşme Kültür Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi’ nin Kuruçeşme'de inşa ettiği Kuruçeşme Kültür Merkezi' nin açılışı Bilim,sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün katılımı ile gerçekleşti....




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi’nin Kuruçeşme'de inşa ettiği Kuruçeşme Kültür Merkezinin açılışı Bilim,sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün katılımı ile gerçekleşti. Yoğun ilgi gören açılışa Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muarrem Tutuş ve çok sayıda davetli katıldı.


Her mahalleye olduğu gibi Kuruçeşme mahallesine de büyük önem verdiklerini dile getiren İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, ”Son 10 yıldır gerçekleştirdiğimiz projelerle ilklere imza atmaya devam ediyoruz. Güzel işleri hep birlikte başardık. Bu yatarımları çocuklarımız yani geleceğimiz için yapıyoruz. Hedefimiz daha güzelini yapmak. İzmit herşeyin en güzeline layık” şeklinde konuştu.


Siyasetin koltuk kapma yeri değil hizmet üretme yeri olduğunu belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ”Güzel insanlar her zaman güzel şeylere layıktır. Bundan 12 yıl önce milletimizin siyasetten umudunu kestiği dönemde AK Partiyi kurduk. Bizim halkımız en güzeline layık. Sizler için çalışmaya üretmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.


Kültür Merkezlerinin önemine değinen Bakan Ergün,”Bizim belediyelerden beklentimiz şehrin kalitesini artıracak çalışmalar. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin el deymediği ilçe ve mahalle yok. Bu durum bize de haz veriyor. Kültür merkeziyle beraber Kuruçeşme de sosyal hayatın değişeceğine inanıyorum. Herkes için hayırlı olsun” dedi.


İki spor salonu, iki çok amaçlı konferans salonu, bir adet 320 kişilik nikah salonu, bilgievi sınıfının bulunduğu 3 katlı Kuruçeşme Kültür Merkezi’nin açılışının ardından Mine Yeşil ve Samet Eminçe’nin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıydı. Genç çiftin evlilik cüzdanını ise Bakan Ergün bir ömür boyu mutluluk dileyerek verdi.


Kocaeli Gazetesi


Geri Dön