19 / 04 / 2024

Çeşme'de yapılacak TOKİ evleri 15 gün içinde ihaleye çıkacak!

Çeşme'de yapılacak TOKİ evleri 15 gün içinde ihaleye çıkacak!

AK Parti izmir II Başkanlığı, Karaburun, Seferihisar, Giizelbahçe, Urla ve Çeşme ilçelerinin de yer aldığı yanmada bölgesi 2' nci nolu Bölge kapsamında seçim çalışmalarına giriyor.



AK Parti izmir II Başkanlığı, Karaburun, Seferihisar, Giizelbahçe, Urla ve Çeşme ilçelerinin de yer aldığı yanmada bölgesi II. nolu Bölge kapsamında seçim çalışmalarına giriyor. Bu bölgenin koordinatör milletvekili olarak görevlendirilen izmir Milletvekili Rifat Sait, bu hafta AK Parti Çeşme üçe Başkanı Alparslan Ertürk ve AK Parti'nin Çeşme Belediye Başkan Adayı Mustafa Cenger'i Ankara'da ağırladı. Sait ve Çeşme ekibi, Ankara'da Çeşme'yi yakından ilgilendiren bürokratlarla biraraya geldiler. Rifat Sait, Mustafa Cenger ve Alparslan Ertürk, Ankara'da Tarım Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Dr. Durali Koçak, TOKI Başkanı Ahmet Haluk Karabel ve Orman bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Ahmet Özyarak'ı makamlarında ziyaret ederek, Çeşme ile ilgili sorunlan yerinde masaya yatırdılar. Geçen hafta Çeşme'yi ziyaret ederek burada ilçe teşkilatı ile saha çalışmasına katılan Rifat Sait, kendisine ulaştırılan sorunlar kapsamında Ankara'da bir dizi bürokrat ziyaretleri yaptı. Çeşme ekibinin ilk durağı Tarım Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Dr. Durali Koçak'ın makamı oldu. Burada Çeşme Balıkçı Kooperatifleri'nin sorunlarına çözüm arayan AK Parti ekibi, özellikle trollerin avlanması konusunda yaşanan yanlışlıkları düzeltilmesi için rapor sundular. 

Çeşme'ye iki müjde Sait ve AK Parti Çeşme ekibinin ikinci durağı TOKI Başkanı Ahmet Haluk Karabel'in makamı oldu. 

Çeşme'de yapılacak olan TOKI evleri konusunda 15 gün içerisinde ihale haberi müjdesini alan ekip, Başkan Karabel'i Çeşme'ye davet ettiler. Daveti olumlu karşılayan TOKI Başkanı Mart ayında Çeşme'ye gelerek, Çeşme'de ki TOKI konutları hakkında yerinde bilgi verecek. TOKI Başkanı Karabel'in Çeşme'de ikinci bir müjdesi daha olacağı ancak bunun şimdilik sır olarak kalacağı belirtildi. 

Ekibin Ankara'daki son durağı Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Ahmet Ozyaıuk oldu. Ankara'daki görüşmeleri tamamlayan ekip, Çeşme'deki seçim çalışmalarına katılmak için izmir'e döndü. 



Yenigün-İzmir


Geri Dön