28 / 03 / 2024

toki çeşme ihale

toki çeşme ihale

AK Parti izmir II Başkanlığı, Karaburun, Seferihisar, Giizelbahçe, Urla ve Çeşme ilçelerinin de yer aldığı yanmada bölgesi 2' nci nolu Bölge kapsamında seçim çalışmalarına giriyor.

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Ilıca'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf 7 arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Ilıca Mahallesi'nde yer alan 7 arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'te yayımlanan ihale detayları...

TOKİ Uşak Eşme 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Eşme’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Eşme’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi...

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

TOKİ Uşak Eşme projesinde teslimler başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Eşme projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi başladı.

Sirkeci-Kazlıçeşme Banliyö Hattı yenileme ihalesi iptal edildi!

TCDD, Sirkeci-Kazlıçeşme arasındaki eski banliyö demiryolu hattının yenilenmesi ihalesi iptal edildi. İhale Bakım Atölyesi'nin ihale dosyasına konulmasının unutulması üzerine iptal etti. 

Çeşme'de 29.3 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

İzmir İli, Çeşme İlçesi, Dalyan Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkul toplamda 29 milyon 355 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ilk ihale tarihi 2 Ekim 2018 olarak belirlendi. 

Çeşme'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İzmir İli, Çeşme İlçesi, Ilıca Mahallesi Kumluk mevkiinde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 289 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 9 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

TOKİ Çeşme'ye yeni bir yaşam alanı kazandırdı!

Yörelerin yerel mimari unsurlarından izler taşıyan az katlı yapılarla geleneksel mahalle kültürünün gelişimini destekleyen projeler üreten TOKİ, İzmir Çeşme’de inşa ettiği Reisdere Toplu Konutları’yla, bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı.

TOKİ Uşak Eşme kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Eşme'de hayata geçirdiği 421 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Eşme kura sonucu sorgulama 16.03.2018!

TOKİ Eşme kura sonucu 16.03.2018 bugün açıklanacak. Proje kapsamında 511 adet konut bulunuyor.

TOKİ Uşak Eşme 2. Etap 16.03.2018 kura sonuçları öğrenme!

TOKİ Uşak Eşme 2. Etap projesinde yer alan 511 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Çeşme Alaçatı Havalimanı 20 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Yap- işlet- devret modeli ile ihale edilecek olan Çeşme Alaçatı Havalimanı için ihale tarihi belli oldu. Havalimanı 20 Nisan 2018 tarihinde saat  10.00’da ihaleye çıkarılıyor...

toki çeşme ihale Haberi

toki çeşme ihale

AK Parti izmir II Başkanlığı, Karaburun, Seferihisar, Giizelbahçe, Urla ve Çeşme ilçelerinin de yer aldığı yanmada bölgesi II. nolu Bölge kapsamında seçim çalışmalarına giriyor. Bu bölgenin koordinatör milletvekili olarak görevlendirilen izmir Milletvekili Rifat Sait, bu hafta AK Parti Çeşme üçe Başkanı Alparslan Ertürk ve AK Parti'nin Çeşme Belediye Başkan Adayı Mustafa Cenger'i Ankara'da ağırladı. Sait ve Çeşme ekibi, Ankara'da Çeşme'yi yakından ilgilendiren bürokratlarla biraraya geldiler. Rifat Sait, Mustafa Cenger ve Alparslan Ertürk, Ankara'da Tarım Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Dr. Durali Koçak, TOKI Başkanı Ahmet Haluk Karabel ve Orman bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Ahmet Özyarak'ı makamlarında ziyaret ederek, Çeşme ile ilgili sorunlan yerinde masaya yatırdılar. Geçen hafta Çeşme'yi ziyaret ederek burada ilçe teşkilatı...