19 / 04 / 2024

Cevahir AVM’de kira toplantısı!

Cevahir AVM’de kira toplantısı!

Cevahir AVM'deki mağaza sahiplerinin dövizdeki artış sebebiyle kiralarını ödeyemez hale geldiklerini belirtmeleri üzerine AVM yönetimi yüzde 20’lik ve 4 aylık güncel kur üzerinden indirim önerdi.



Şişli’deki Cevahir Alışveriş Merkezi’nde (AVM) mağaza sahiplerinin dövizdeki artış sebebiyle kiralarını ödeyemez hale geldiklerini belirtmeleri üzerine AVM yönetimi yüzde 20’lik ve 4 aylık güncel kur üzerinden indirim önerdi.

Hürriyet gazetesinden Çetin Aydın'ın haberine göre, bu önerinin sorunlarına çözüm olmadığını belirten mağaza sahipleri, çözüm olarak kurların makul ve her iki tarafı da mağdur etmeyecek bir seviyeye çekilmesini ve uzun vadeye sabitlenmesini istedi.

Cevahir AVM yönetiminin bu öneriye sıcak bakmaması üzerine kiracılarla AVM yönetimi arasında bir tartışma yaşandı. Mağaza sahipleri, AVM yönetiminin, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın, alışveriş merkezlerinde, evlerde ve dükkanlarda dövizle kiralama ve satış dönemine son verecekleri yönündeki açıklamasını dikkate almasını istedi.


Geri Dön