25 / 04 / 2024

İBB Park Bahçeler Daire Başkanlığı'nda değerlendirme toplantısı!

İBB Park Bahçeler Daire Başkanlığı'nda değerlendirme toplantısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'na bağlı müdürlüklerin yönetici personellerinin katıldığı 2012 yılı değerlendirme toplantısı Haliç Bölge Şefliği'nde yapıldı.




İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'nın Haliç Bölge Şefliği Eğitim ve Konferans Salonunda Daire Başkanı M. İhsan Şimşek’in başkanlığında yapılan toplantıya Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürü Nuri Yüksel, Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürü Ömer Çebi, Yeşil Alanlar ve Tesisler Yapım Müdürü Özkan Gültekin ile bütünmMüdür yardımcıları ile şefler katıldı.


Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'nın 2012 yılı çalışmaları değerlendirildiği toplantıda, Daire Başkanlığının kurulmasından sonra geçen bir yıllık sürede her müdürlük yapmış olduğu çalışmalar ve yürütmüş olduğu projelerle ilgili bilgi verdi. Müdürlükler arası koordinasyon ve işbirliğinin vurgulandığı toplantıda 2013 yılı içerisinde yapılan çalışmalar ile önümüzdeki dönemde planlanan projeler hakkında da bilgilendirme yapıldı.


İBB


Geri Dön