25 / 04 / 2024

Victoria Secret 3.mağazasını Cevahir AVM'de açtı!

Victoria Secret 3.mağazasını Cevahir AVM'de açtı!

Dünyada tanınan muhteşem iç çamaşırı markası Victoria's Secret, İstanbul'da Shava ortaklığıyla Akasya Acıbadem ve Mail of İstanbul'da açtığı iki ikonik mağazasının ardından, üçüncü mağazasını Cevahir AVM'de açtı.



Adriana Lima, Alessandra Ambrosio ve Candice Svvanepoel gibi süper modellerin yer aldığı ünlü defileleriyle tüm dünyada tanınan muhteşem iç çamaşırı markası Victoria's Secret, İstanbul'da Shava ortaklığıyla Akasya Acıbadem ve Mail of İstanbul'da açtığı iki ikonik mağazasının ardından, üçüncü mağazasını Cevahir AVM'de açtı. Markanın Türkiye'deki "flagship" mağazası olacak olan Victoria's Secret Cevahir AV M mağazası, aynı zamanda İstanbul'daki üç mağazanın en büyüğü olma özelliğini de taşıyor. 


Dünyanın en seksi iç çamaşır markası Victoria's Secret, Cevahir AVM'de açılan yeni mağazasında çok satan iç çamaşırlarının yanı sıra Victoria's Secret imzalı kokular ve vücut bakım ürünleri ile birlikte, kolej temalı PINK serisinden sütyen, külot, rahat giyim ve güzellik ürünleri; ve "Designer" koleksiyonunu da satışa sunuyor. 


Önce Vatan 


Geri Dön