26 / 04 / 2024

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...



Mobilya sektörüne yön veren dünyada yaşanan gelişmeleri bünyesine katarak kaliteli hizmet anlayışını her geçen gün geliştiren Tepe Home, yatırımlarını sürdürüyor. Aksesuardan mobilyaya tüm dekorasyon ihtiyaçlarını tek bir adreste bir araya getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı. 

Bin 200 metrekare alanda en yeni koleksiyonlarını da sergileyecek olan marka birçok farklı ürün seçeneği de sunarak kalbi evinde atanları ağırlayacak. Tepe Home’un yeni mağazasını ziyaret edenler; yemek odası, genç odası, oturma odası, yatak odası takımlara ile bahçe mobilyalarına ek olarak tamamlayıcı mobilya ve aksesuar ürünlerine ulaşabilecek. 

Özel koleksiyon ürünlerine de yer verilen Tepe Home Panora AMV mağazası, koronavirüs salgını dönemi süreç yönetimi esaslarına en uygun şekilde açıldı. Tüm sağlık önlemlerinin alındığı mağaza açılışında, Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, Tepe Home markasının koleksiyonlarına ilişkin bilgiler aktardı. Çapan, çağın gereksinimlerine göre hazırladıkları ürünlerinde dünya trendlerini, konfor, fonksiyonellik ve kaliteyi esas aldıklarını ifade etti. Yeni mağaza heyecanı yaşayan Tepe Home markasının yatırımlarını sürdüreceğini de dile getiren Çapan, “Panora AVM’de bulunan yeni mağazamızı hizmete açtık. Zorlu bir süreçten geçtiğimiz bu dönemden sonra geleceğe umutla bakıyoruz. Yatırım planlarımızı uygulamaya devam ederek ile sektörde büyüme hedeflerimizi sürdüreceğiz. Tüm mağazalarımızda aldığımız önlemler ile ziyaretçilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını korumaya yönelik büyük hassasiyet gösteriyoruz. Bu zorlu süreci geride bırakarak her sektörün ve ülke ekonomimizin bir an önce olumlu gelişmelere tanık olması, en büyük dileğimiz” diye konuştu.

Tepe Home online mağaza yatırımlarını artırıyor!


Geri Dön