26 / 04 / 2024

Tepe Home 16 mağazasını sağlık önlemleriyle açtı!

Tepe Home 16 mağazasını sağlık önlemleriyle açtı!

1 Haziran'dan bu yana Türkiye'de yer alan 16 mağazasını sağlık önlemleri ile açan Tepe Home Türkiye’de 17. Mağazasını Panora AVM’de; 18. Mağazasını ise Modoko’da Haziran 2020 içerisinde açacak.



Tepe Home, 1 Haziran'dan bu yana Türkiye'de yer alan 16 mağazasını sağlık önlemleri ile açtı. Yeni mağaza açılışı hazırlıklarını da tüm hızıyla devam eden Tepe Home, Türkiye’de 17. Mağazasını Panora AVM’de; 18. Mağazasını ise Modoko’da Haziran 2020 içerisinde açmaya karar verdi.

Çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığını düşünen Tepe Home, hazırladıkları pandemi dönemi perakende süreç yönetimi prosedürüne uygun olarak gerekli düzenlemelerini tamamlayıp yeniden müşterileriyle bir araya geldi. Tepe Home mağazalarının büyük metrekarelere sahip olmasına karşın, doğru sosyal mesafenin rahatlıkla korunabilmesi amacıyla ziyaretçi sayısı 30 kişi olurken; mağaza giren herkesin ve mağaza çalışanlarının düzenli olarak ateş ölçümleri yapılıyor. Aynı zamanda mağaza içinde sık aralıklarla yerleştirilen sosyal mesafe bilgilendirmeleri ve yapılan anonslarla da müşterilere hatırlatmalarda yer alıyor. Mağazalar içinde, bir oda izolasyon odası olarak tahsis edilip gerekli ekipmanlar yer alıyor. Maksimum korunmanın sağlanması için çalışanların ve ziyaretçilerin maske takma zorunluluğunun getirildiği ve çalışanların ek önlem olarak siperlik ve elpen taktığı Tepe Home mağazalarında, kullanılan maske ve elpenlerin temas etmeden atılmasına kolaylık sağlayan atık kutuları da düşünüldü. Düzenli olarak gerçekleşen dezenfektasyon işlemleriyle teşhir ürünlerinin de hijyeni sağlanırken, müşterilerin mağazada gezerken ya da kasada sıra beklerken de en az 2 metre koyabilmeleri için zemin işaretlemeleri yapılmış. Mağaza Girişlerinde bulunan otomatik el dezenfektan üniteleri ve maske stantları da müşterilerin kullanımına açıldı. Yeni lansman koleksiyonları ile dikkat çeken Tepe Home pandemi sürecinde de ziyaretçilerine rahat ve güvenilir bir alışveriş deneyimi yaşatmak için her türlü önlemi alarak, hizmet veriyor.

İstanbul, Ankara, İzmir,  Adana  ve Eskişehir mağazalarıyla 50 yıllık sektör deneyimi ile yüksek kaliteli ürünleriyle hizmet sağlayan Tepe Home, ürünlerinde çevre dostu ürünler kullanmaya devam ediyor.


Geri Dön