23 / 04 / 2024

Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı!

Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı!

M1Konya AVM, Güney Koreli teknoloji devi Samsung’u marka karmasına ekledi. Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı...



Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, global bir markayı daha misafirleri ile buluşturdu.

Dünyaca ünlü teknoloji markası Samsung, Türkiye’de İstanbul ve başkent Ankara’dan sonra Samsung Teknoloji konseptli 3. mağazasıyla M1Konya AVM’de, ziyaretçilerini ağırlıyor. Üstün teknoloji ve mükemmel tasarımlarla sunduğu geniş ürün yelpazesiyle hizmete açılan M1Konya AVM Samsung Mağazası, teknoloji severleri bekliyor. M1Konya AVM’nin yeni mağazası, aynı zamanda şehirde tam ankastre bulaşık makinesi satışı olan tek mağaza oldu. 

Samsung, Türkiye deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM de açtı!

Konforlu ve güvenli bir alışveriş deneyimi

Yeni açılan Samsung Mağazası’na Konya halkını çağıran M1Konya AVM, güler yüzlü çalışanlarıyla misafirlerine konforlu ve güvenli bir alışveriş deneyimi vadediyor. Alışveriş merkezi, tek kat üzerine kurulu yerleşimi, geniş koridorları ve açık otoparkı ile normalleşme sürecinde ziyaretçilerini havadar ve sağlıklı ortamlarıyla karşılıyor. 

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcıları arasında yer alan FİBA Commercial Properties (FİBA CP) şirketi AVM yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM) yönetiminde faaliyetlerine devam eden M1Konya AVM hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr ve www.m1konyaavm.com.tr adreslerinden ulaşmak mümkün.


Geri Dön