20 / 04 / 2024

Cevahir'de etkinlikler devam ediyor!

Cevahir'de etkinlikler devam ediyor!

Yeni yıl heyecanı ve hediye telaşını mutlu bir alışverişe dönüştüren İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yılbaşına özel sürprizleri ve keyifli etkinlikleriyle sizleri mutlu etmeye devam ediyor...



Alışverişin ve eğlencenin merkezi İstanbul Cevahir; yılbaşına özel dekorasyonu, sürpriz etkinlikleri ve mutluluğu çoğaltan kampanyaları ile yeni yıl alışverişinde sizi “Mutluluk İçinde” bırakıyor. 


İstanbul Cevahir, birinci kat orta alanda konumlandırdığı “Mutluluk İçinde” ekranından kendilerine gelen birbirinden güzel mesajlarla gününüze neşe katıyor. “Mutluluk İçinde” kampanyasını dijital ekrana da taşıyan Cevahir, Facebook sayfasında ve iPhone’da bu kampanyaya yer verdi. Kullanıcılar bu uygulama ile ekranda çıkan mutluluk kutusunu sallayarak hem günlerinin iyi geçmesini sağlayacak olumlu mesajlardan birini seçmiş oluyor hem de Cevahir tarafından belirlenen sürpriz hediyelerden birini kazanma şansını yakalamış oluyorlar.


İstanbul Cevahir’de 100 TL ve üzeri alışveriş yaparak AVM içindeki özel dijital ekranda uygulamayı kullanan ilk 350 ziyaretçi ise sürpriz hediye çekleri kazanacak. Sizler de bu kampanyalardan faydalanarak, alışverişten mutlu bir şekilde dönmek istiyorsanız Cevahir’e gelmeyi ihmal etmeyin!




Geri Dön