19 / 04 / 2024

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale ödeme planı!

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale ödeme planı!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale projesinde yer alan dairelerin alanları 70 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İşte Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale ödeme planı..



Cevizlibağ  Avrupa Konutları Kale  ödeme planı detaylarından önce projeden bahsedelim. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor ve 1+1 daire satışları tamamlandı.


Artaş İnşaat imzası ile yükselen Avrupa Konutları Kale projesi 18 ay sonra teslim edilecek. 10 katlı 9 blok olarak yükselen projede satışlar devam ediyor. Proje Cevizlibağ E-5'te inşa ediliyor.


Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale projesinde daireler 800 bin TL ile 1 milyon 986 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Projede 599 tane daire, 30 tane mağaza ve 50 tane ofis bulunuyor.


Daire alanlarının 70 - 210 metrekare arasında değiştiği Cevizbağ Avrupa Konutları Kale projesinde fitness center, sauna, buhar odası, açık spor alanları,2 adet kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı yer alıyor.


Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale ödeme planı

Avrupa Konutları Kale projesinde toplam daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için 120 aya kadar vade yapılıyor. 


Avrupa Konutları Kale nerede?

Avrupa Konutları Kale satış ofisi adresi: Maltepe Mah. Londra Asfaltı Cd. No:32 Cevizlibağ - Zeytinburnu /  İstanbul  


Avrupa Konutları Kale iletişim

Tel: 444 38 25 

Web: www.avrupakonutlarikale.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön