25 / 04 / 2024

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı coğrafi bilgi sistemi uzman yardımcıları alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı coğrafi bilgi sistemi uzman yardımcıları alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bugünkü Resmi Gazete'de yer alan ilanla toplam 10 coğrafi bilgi sistemi uzman yardımcısı alacağını duyurdu.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bugünkü 31622 Sayılı Resmi Gazete'de yer alan ilanla 10 coğrafi bilgi sistemi uzman yardımcısı alacağını bildirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek personel alımları için mesleğe özel bir yarışma sınavı gerçekleştirilecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı coğrafi bilgi sistemi uzman yardımcıları alacak!

Coğrafi Bilgi Sistemi Uzman Yardımcılığı için başvuru yapacak adaylarda en az 4 yıllık lisans eğitimi veren yükseköğretim kurumlarının yazılım mühendisliği,  fotogrametri mühendisliği, jeodezi, bilgisayar mühendisliği, harita mühendisliği, şehir ve bölge planlama, geomatik mühendisliği bölümleri ile bunlara denkliği YÖK tarafından kabul edilmiş olan yurt içindeki ya da yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olması, son başvuru tarihi itibarıyla geçerlik süresi dolmamış KPSS P3 puan türünden en az 70 alması ve 1 Ocak 2021 tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olması gibi şartlar aranıyor.

Coğrafi Bilgi Sistemi Uzman Yardımcılığı için başvuru yapacak adayların  başvurularını 13 Ekim-26 Kasım 2021 tarihleri arasında "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresi üzerinden yapması isteniyor. Şahsen ya da posta yoluyla gerçekleştirilen başvurular kabul edilmeyecek.

Detaylar için tıklayın

 


Geri Dön