29 / 03 / 2024

Ceylan İnşaat Hasırcılar Residence projesi!

Ceylan İnşaat Hasırcılar Residence projesi!

Firma: Ceylan Group

Proje: Hasırcılar Rezidans

Satışları devam eden Ceylan İnşaat Hasırcılar Residence projesi fiyat bilgileri ve ödeme ayrıntıları haberimizin içerisinde yayınlanıyor...




Ceylan İnşaat 'ın çalışması ile yükselen Ceylan İnşaat Hasırcılar Residence projesi İstanbul'un Avrupa yakasında bulunan Beylikdüzü bölgesinde yer alıyor. 


Tüm dairelerin 80 metrekare büyüklüğe sahip olduğu Ceylan İnşaat Hasırcılar Residence projesi 'nin içerisindeki daireler 1+1 tipinde tasarlandı. 


2 bloktan oluşan Ceylan İnşaat Hasırcılar Residence projesi 'nin satışları devam ediyor. Ceylan İnşaat Hasırcılar Residence projesi 'ne dair güncel fiyatlar şöyle: 


Ceylan İnşaat Hasırcılar Residence projesi daire fiyatları: 


Ceylan İnşaat Hasırcılar Residence projesi 'nin daireleri 160 bin liradan başlangıç gösteren fiyatlarla satılıyor. Projenin metrekare birim bedeli ise 2 bin 500 lira.



Ceylan İnşaat Hasırcılar Residence projesi ödemeleri için firma bünyesinde 24 aya kadar vade yapılabiliyor. Bunun için daire tutarının yüzde 20'lik kısmı peşin olarak ödeniyor.  Ceylan İnşaat Hasırcılar Residence projesi hakkında daha detaylı bilgiye  0212 789 47 10 numaralı satış ofisi telefonunu arayarak öğrenebilirsiniz. 


 

Ceylan İnşaat Hasırcılar Residence projesi teslimleri: 


Ceylan İnşaat Hasırcılar Residence projesi projesi 2014 yılının Haziran ayında teslim ediliyor. 



Ceylan İnşaat Hasırcılar Residence projesi iletişim: 

Web adresi: http://www.ceylangroup.net/

Telefon: 0212 789 47 10

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön