27 / 04 / 2024

hasırcılar residence adres

hasırcılar residence adres

Hasırcılar Residence fiyat listesi kapsamında projede yer alan home ofisler 160 bin TL' den başlayarak yükseliyor. Beyikdüzü Hasırcılar Residence'da teslimler 2014 yılının Haziran ayında gerçekleşecek...

Ceylan İnşaat Hasırcılar Residence projesi!

Satışları devam eden Ceylan İnşaat Hasırcılar Residence projesi fiyat bilgileri ve ödeme ayrıntıları haberimizin içerisinde yayınlanıyor...

Hasırcılar Residence adres!

Ceylan İnşaat 'ın hayata geçirdiği Hasırcılar Residence adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Hasırcılar Residence örnek daire!

İstanbul'un Beylikdüzü bölgesinde konumlandırılan Hasırcılar Residence örnek daire görüntüleri ile ilgili detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz...

Sahte arsa ilanlarıyla vurgun: 65 kişi 3.2 milyon TL dolandırıldı! Arsa alırken bunlara dikkat!

İnternet üzerinden sahte arsa ilanlarıyla kapora toplayan dolandırcılar için operasyon düzenlendi. Söz konusu operasyonda, 65 kişinin 3.2 milyon TL dolandırıldığı belirlendi ve 12 şüpheliden 7'si tutuklandı. İşte ayrıntılar ve arsa alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Hasırcı Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasırcı Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Hasırcı ve Hüseyin Hasırcı ortaklığında kuruldu.

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Kolektif Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolektif Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Hasırcı tarafından kuruldu.

Bursa'da emlak stokları tükeniyor!

Bursa Sorumlu Emlak Danışmanları Derneği (BURSED) Başkanı Rıdvan Hasırcı, Bursa’da emlak stoklarının neredeyse tükendiğini belirtti.

Keşan'da bina yıkımında 'tedbirsizlik' iddiası!

Keşan Büyük Cami Mahallesi Bakırcılar Sokak'ta bir binanın özel firma tarafından yaklaşık 1 ay boyunca gerçekleştiren yıkım çalışmalarında gerekli tedbirlerin alınmadığını iddia edildi.

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde 'imar durdurma' kararı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirilmesi planlanan bir dizi uygulamanın bulunduğu projeyle ilgili Pirinç Han, İpek Han ve Bakırcılar Çarşısı bölgesinde, her türlü imar uygulamasının durdurulmasıyla ilgili karar alındı.

İzmit Bakırcılar Çarşısı'ndaki cephe iyileştirme çalışmaları tamamlandı!

İzmit Belediyesi tarafından Bakırcılar Çarşısı’nda başlatılan cephe iyileştirme çalışmalarında sona gelindi.

İzmit Bakırcılar Çarşısı’nda cephe yenileme çalışması yapılacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Bakırcılar Çarşısı'nda cephe iyileştirme çalışması yapacak.

İzmit Bakırcılar Çarşısı'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bakırcılar Çarşısı’nda 28 binayı kapsayan cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor.

İzmit Bakırcılar Çarşısı’nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Bakırcılar çarşısını da yeni yüzüne kavuşturacak.

Perola Residence adres bilgileri!

İstanbul Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli'de inşa edilen Perola Residence projesi 209 rezidans daire, 31 home ofis ve 2 ticari birimden meydana geliyor. Perola Residence adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

hasırcılar residence adres Haberi

hasırcılar residence adres

1+1 salon home ofislerin yer aldığı Hasırcılar Residence projesi İstanbul'un Avrupa Yakasında yer alan Beylikdüzü ilçesinde konumlandırılıyor. Hasırcılar Residence fiyat listesi bilgisinin detaylarından önce proje hakkında bilgi verelim.


Toplamda 224 adet home ofisten meydana gelen Beylikdüzü Hasırcılar Residence Evlerinde ayrıca 33 adet ticari birim bulunuyor. 2 blok halinde yükselen Hasırcılar Residence Evlerinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor.


2014 yılının Haziran ayında teslimleri gerçekleşecek olan Hasırcılar Residence Evlerinde yer alan home ofisler 80 metrekare büyüklükte tasarlandı. Hasırcılar Residence fiyat listesi bilgisinden önce projenin ödeme planı bilgisinden bahsedelim.


Hasırcılar Residence ödeme planı kapsamında firma bünyesinde sunulan ödeme seçeneklerinden yararlanılabiliyor. Hasırcılar Residence fiyat listesi kapsamında home ofisler minimum 160 bin TL'den başlıyor.


Beylikdüzü Hasırcılar Residence Evleri Ceylan Grup girişimi ile yükseliyor. Hasırcılar Residence satış ofisi ile...