28 / 03 / 2024

Ceylan İnşaat Zer Bostancı projesinde ön talep toplanıyor!

Ceylan İnşaat Zer Bostancı projesinde ön talep toplanıyor!

35 yıllık tecrübesiyle birçok önemli projeyi başarıyla hayata geçiren Ceylan İnşaat, Bostancı’da inşa edeceği Zer Bostancı için ön talep toplamaya başladı



Ceylan İnşaat’ın merakla beklenen butik projesi Zer Bostancı, ön talep sürecinde avantajlı fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Bostancı’nın merkezinde inşa edilen Zer Bostancı projesinde, 62 daire ve 2 ticari alan yer alıyor. Kiraz bahçelerinin içinde, deniz manzaralı farklı büyüklüklerde 2+1 dairelerin bulunduğu proje, cazip lokasyonu ve yüksek standartlardaki inşaat kalitesi ile konforlu ve ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını aralıyor.


Ceylan İnşaat Zer Bostancı projesinde ön talep toplanıyor!


36 ay sıfır faiz ödeme avantajı ile ev sahibi olabileceğiniz Zer Bostancı, modern yaşamın ihtiyaçlarına yönelik özel çözümlerle de destekleniyor. Ocak ayında lansmana çıkması beklenen projenin sunduğu ön talep fırsatını değerlendirerek, doğru yerde, doğru yatırım fırsatından yararlanmak isteyenler 444 70 16’yı arayarak yerini ayırtabilir.


Ceylan İnşaat Zer Bostancı projesinde ön talep toplanıyor!


Projeyle ilgili her türlü bilgiye www.zerbostanci.com adresinden veya 444 70 16 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.



Haber Son An Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


35 yıllık tecrübesiyle birçok önemli projeyi başarıyla hayata geçiren Ceylan İnşaat, Bostancı'da inşa edeceği Zer Bostancı için ön talep toplamaya başladı Ceylan İnşaat'ın merakla beklenen butik projesi Zer Bostancı, ön talep sürecinde avantajlı fiyatlanyla dikkat çekiyor. Bostancı'nın merkezinde inşa edilen Zer Bostancı projesinde, 62 daire ve 2 ticari alan yer alıyor. Kiraz bahçelerinin içinde, deniz manzaralı farklı büyüklüklerde 2+1 dairelerin bulunduğu proje, cazip lokasyonu ve yüksek standartlardaki inşaat kalitesi ile konforlu ve ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını aralıyor. 36 ay sıfır faiz ödeme avantajı ile ev sahibi olabileceğiniz Zer Bostancı, modem yaşamın ihtiyaçlarına yönelik özel çözümlerle de destekleniyor. 


Ocak ayında lansmana çıkması beklenen projenin sunduğu ön talep fırsatını değerlendirerek, doğru yerde, doğru yatın m fırsatından yararlanmak isteyenler 444 70 16'yı arayarak yerini ayırtabilir. Projeyle ilgili her türlü bilgiye vwvw.zerbostanci.com adresinden veya 444 70 16 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. 

Ceylan İnşaat Hakkında Karaköy Perşembe Pazarı'nda, bakır ve metal alanlarında ticarete atılan Muammer Ceylan tarafından kurulan Ceylan İnşaat, müşteri güvenini ve beğenisini ön plana alarak yeni yatırımlar gerçekleştiriyor. 


Son An 


Haber Özgür Düşünce Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ceylan İnşaat, Bostancı'da inşa edeceği Zer Bostancı için ön talep toplamaya başladı.


CEYLAN İnşaat 'ın butik projesi Zer Bostancı, ön talep sürecinde avantajlı fiyatlarıyla dikkat çekiyor. 36 ay sıfır faiz ödeme avantajı sağlayan Zer Bostancı, modem yaşamın ihtiyaçlarına yönelik özel çözümlerle de destekleniyor. Ocak ayında lansmana çıkması beklenen projenin sunduğu ön talep fırsatını değerlendirerek doğru yatınm fırsatından yararlanmak isteyenler 444 70 16'yı arayarak yerini ayırtabiliyor. 


KİRAZ BAHÇELERİNİN İÇİNDE 

Bostancı'nm merkezinde inşa edilen Zer Bostancı projesinde, 62 daire ve 2 ticari alan yer alıyor. Farklı büyüklüklerde 2+1 dairelerin bulunduğu proje, deniz manzaralı kiraz bahçelerinin içinde bulunuyor. 


Özgür Düşünce


Ege Haber gazetesinde şöyle yer buldu;


Zer Bostancı için ön talep toplanıyor!


Ceylan İnşaat, İstanbul'un prestijli bölgesi Bostancı'da hayata geçirdiği deniz manzaralı Zer Bostancı projesi için 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla ön talep topluyor. 


Ceylan İnşaat konut projelerine Zer Bostancı ile bir yenisini daha ekliyor. İstanbul Bostancı'da hayata geçirilecek projeden lansman öncesinde ilk konut alacaklar avantajlı fiyatlardan yararlanacak. 


Ege Haber




Geri Dön