23 / 04 / 2024

Ceylan İnşaat’tan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali’ne destek!

Ceylan İnşaat’tan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali’ne destek!

Bodrum Yalıkavak'ta düzenlenecek olan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali'ne Ceylan İnşaat'tan destek geldi...



Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali, dünyada ilk defa Bodrum Yalıkavak'ta 23 Nisan'da düzenlenecek. Uluslararası Down Sendromlu Federasyonu (UDF)  tarafından organize edilen ve Ceylan İnşaat’ın da sponsorları arasında yer aldığı ve tüm gün sürecek plaj futbolu festivali renkli turnuvalara da sahne olacak.

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan konuyla ilgili görüşlerini paylaştı. Ceylan; "İş yaşamı dışındaki tüm değerlerimize önem veriyoruz. Spor, sanat, kültür, eğitim ve sosyal sorumluluk projeler gibi değerlerimize her zaman elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Down Sendromlu çocuklarla gerçekleştirdiğimiz projeler ise bizim en hassas olduğumuz konulardan biri ve Ceylan İnşaat olarak bu çalışmanın içerisinde yer almaktan gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı. 

23 Nisan'da Down Sendromlu çocuklarla birlikte olmaktan son derece mutluluk duyacaklarını ifade eden Ceylan, "Tüm kamuoyu ve basınımızı da bu güzel projeyi desteklemek üzere Bodrum Yalıkavak’a davet ediyoruz" dedi. 


Geri Dön