25 / 04 / 2024

Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’a yaptığı ziyarette, Cezayir'e inşaat yatırımları yapılması yönünde çağrıda bulundu.



Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’ı ziyaret etti. Dosthane bir havada gerçekleşen görüşmede görüşmede Adjabi, AB Grup Holding’i ülkesinde yatırım yapması yönünde çağrıda bulundu. 

Görüşmeyi hakkında konuşan Muhsin Bayrak, “Sayın Büyükelçi ziyaretleri ile bizleri onurlandırdı. Cezayir’deki yatırım fırsatları konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Holding olarak bize Cezayir’e yatırım yapama davetinde de bulunuldu. Önümüzdeki günlerde konuyu daha etraflıca değerlendirmeye alacağız” dedi.

 Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Misafirperverliği için Bayrak’a teşekkür eden Cezayir Türkiye Büyükelçisi Muorad Adjabi de “AB Grup Holding’in Türkiye dışında Avrupa’da da önemli yatırımları bulunuyor. Kendilerini, inşaat, enerji ve daha pek çok alanda Cezayir’deki yatırım fırsatlarını değerlendirmeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Tosyalı Holding'ten Cezayir’de dünya rekoru!


Geri Dön