28 / 03 / 2024

CHP'li Emin Atmaca'dan gayrimenkul şirketi!

CHP'li Emin Atmaca'dan gayrimenkul şirketi!

Yerel seçimlerde CHP Eyüp Belediye Başkanlığı'na adaylığını koyan Emin Atmaca, gayrimenkul şirketi kurdu



Eski Alibeyköy Spor Kulübü Başkanlığı da yapan Emin Atmaca her türlü inşaat projeleri geliştirmek için yeni bir şirket kurdu.

 

Sermayesi 1 milyon TL olan şirketin adı ADCA İnşaat Taahhüt Emlak Nakliye Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi. 29 Temmuz'da kurulan şirket faaliyetlerini Eyüp'te bulunan merkezinden yürütecek.

 

ADCA İnşaat'ın yönetim kurulu başkanlığında Emin Atmaca, başkan yardımcılığında Sıdık Atmaca, yönetim kurulu üyeliğinde ise Mehmet Şirin Atmaca görev alacak.

 

Edinilen bilgilere göre, ADCA İnşaat Taahhüt Emlak Nakliye Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin faaliyet alanları her türlü inşaat projeleri geliştirmek, hakiki ve hükmi şahıslara ait baraj enerji santralleri, liman, yol ve sanat yapıları inşa etmek, zemin etüd ve iyileştirme işleri yapmak.

 

Emin Atmaca'nın ağabeyleri ile birlikte kurduğu Atmaca İnşaat, 20 yıllık inşaat deneyimi ile 1999 yılında inşaat sektörüne girmiş. 2001 krizinde sektörde yeni olmasına rağmen temelden konut satarak krizi fırsata çevirmeyi başaran şirket, ağırlıklı olarak Alibeyköy ve Eyüp'te yüzlerce konut inşa etmiş.

 

Seda Tabak/Emlakkulisi.com


Geri Dön