29 / 03 / 2024

Çiçek Kardeşler İnşaat 2017'de yeni projeler inşa edecek!

Çiçek Kardeşler İnşaat 2017'de yeni projeler inşa edecek!

Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, 2017 yılında yeni projeleri hayata geçireceklerini belirterek, 2017 yılında da gayrimenkulde ciddi bir talep artışı yaşanacağını söyledi.



Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, 2017 yılında yeni projeleri hayata geçireceklerini belirterek, 2017 yılında da gayrimenkulde ciddi bir talep artışı yaşanacağını söyledi. Çiçek, "Çiçek Kardeşler İnşaat olarak, kendi öz sermayesiyle proje üreten bir firmayız. Bundan dolayı 2016'dan çok etkilenmedik ve projelerimize devam ettik" diye konuştu.


25 milyon dolarlık proje


Bayraklı'da 2016 yılında hizmete sundukları Çiçek Plaza'da büyük oranda satış ve kiralamayı tamamladıklarını dile getiren Çiçek, Güzelbahçe'nin en değerli arazilerinden biri olan Oba Camping'in bulunduğu 21 dönümlük alanda 80 adet lüks konutun temellerini 2017 yılında atacakları bilgisini de verdi.

Çiçek, "İzmir'in ilk çevreye duyarlı, yeşil bina sertifikasına sahip konutları bu projede hayata geçirilecek. Üçer katlı blokların tamamı A plus, toplam 80 adet konuttan oluşacak. 3 + 1 ve 4 + 1 dairelerden oluşacak projemizde evlerin tümü deniz, havuz ve bahçe manzaralı olacak. Site içinde 2 adet büyük yüzme havuzu, yürüyüş yolları, hobi bahçeleri ve kapalı otopark bulunuyor. Ayrıca projemizde tanınmış bir markaya ait 2 bin metrekare büyüklüğünde spa ve fitness merkezinin yer alması konusunda görüşmeler yapıyoruz. Yaklaşık 25 milyon dolarlık bir proje. Nisan - Mayıs ayları gibi lansmana çıkmayı planlıyoruz. Bunun dışında yine Güzelbahçe - Urla aksında yeni projelerimiz de olacak" dedi.


Yeni Asır 




Geri Dön