29 / 03 / 2024

Çifçi Çelebi Yapı Asia Park!

Çifçi Çelebi Yapı Asia Park!

Firma: Çifçi Çelebi Yapı

Proje: Asia Park

Çifçi Çelebi Yapı Asia Park projesinde ödemeler banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor. Çiftçi Çelebi Asia Park projesinde yalnızca 1+1 ve 2+1 daire tipleri tasarlandı...



Asia Park Kartal güncel fiyat listesi!

Asia Park projesi Çiftçi Çelebi Yapı tarafından inşa ediliyor.  Çifçi Çelebi Yapı   Asia Park  projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal ilçesinde hayata geçiriliyor. Çifçi Çelebi Yapı Asia Park teslim tarihi 2015 yılı Mart olarak belirtiliyor.


Çifçi Çelebi Yapı Asia Park projesi 104 adet konuttan meydana geliyor. Çifçi Çelebi Yapı Asia Park projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness center, oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar yer alıyor.


2 blok halinde yükselen Çifçi Çelebi Yapı Asia Park projesinde bloklar 19 katlı olarak inşa ediliyor. Çifçi Çelebi Yapı Asia Park satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. 


2 adet ticari birimin yer aldığı Çifçi Çelebi Yapı Asia Park projesinde dükkanların alanları 110 metrekare olarak belirlendi. Çifçi Çelebi Yapı Asia Park daire alanları 1+1'lerde 70 metrekare, 2+1'lerde 100 metrekare, 3+1'lerde 130 metrekare olarak belirlendi.


Çifçi Çelebi Yapı Asia Park fiyatları için 0216 517 58 35 numaralı telefondan Çifçi Çelebi Yapı Asia Park satış ofisi ile iletişime geçip, detaylı bilgi alabilirsiniz. Çifçi Çelebi Yapı Asia Park ödemeleri banka kredisi ile yapılıyor.


Çifçi Çelebi Yapı Asia Park nerede?

Çifçi Çelebi Yapı Asia Park adres : Meşeli Ayazma Cad. Çelebi Blokları No : 2 C Blok Dükkan : 2  KARTAL / İSTANBUL



Çifçi Çelebi Yapı Asia Park iletişim

Telefon: 0216 517 58 35

Web Adresi: www.cifcicelebiyapi.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön